İzmir’de festivaller devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) yeni sezonunun açılışı Uluslararası 1 İzmir Festivali ile eşzamanlı olarak başladı. İzmir Festivali’nin ilk programında Işın Karaca konser vardı. Pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca’ya 50 kişiden oluşan İzmir Metropolitan Orkestrası eşlik etti. Senfonik konsere İzmirliler yoğun ilgi gösterdi.

İZMİR FESTİVALLERİ 2019 LİSTESİ

IŞIN KARACA İZMİR KONSERİ

Işın Karaca konseri keyifli bir atmosferde gerçekleşti. Ünlü sanatçı yaptığı espriler ile İzmirlileri güldürdü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin sanata ve sanatçıya verdiği değerden söz eden Işın Karaca, olağanüstü bir gece yaşadığını, AASSM’nin izleyicisinin harika olduğunu söyledi. Ünlü sanatçı, konser etkinliği için imkan verenlere teşekkür etti.

ULUSLARARASI 1 FESTİVAL İZMİR PROGRAMI

Uluslararası 1 Festival İzmir bu yıl dördüncü kez yapılıyor. Festival kapsamında 15 Ekim Salı günü Stanley Clark Band sahne alacak. 16 Ekim’de Melihat Gülses, 17 Ekim’de Antonio Lizana Band konseri İzmirlilerle buluşacak.

İZMİR BİR FESTİVAL PROGRAMI