İzmir'in Balçova ilçesinde hizmet veren Balçova termal havuz, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Doğa ile iç içe bulunan tessi, tedavi kapasitesi olarak Türkiye'nin en büyük termal oteli olarak dikkat çekiyor. Tesis bünyesinde 8 adet havuz bulunuyor. Tesisler, saat 08.30 - 22.00 arasında 13,5 saat hizmet veriyor. Havuzla ilgili en çok merak edilen konulardan biri, Balçova termal havuz fiyatları oluyor. Peki Balçova termal havuz fiyatları ne kadar? Balçova termal günlük fiyatı kaç TL? Balçova termal havuz fiyatlarıyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Balçova termal havuz fiyatları

BALÇOVA TERMAL HAVUZ FİYATLARI

Türkiye'nin en önemli termal tesisi haline gelen Balçova termal havuzun 2019 fiyatları, Balçova Termal Otel tarafından açıklandı. Buna göre Balçova termal havuz fiyatları kişi başı 50 TL olarak belirlendi. Vatandaşlar bu ücreti ödeyerek havuzu 08.30 - 20.00 saatleri arasında kullanabiliyor. Havuz kullanımı ile ilgili ise önemli bir uyarı bulunuyor. Vatandaşların Balçova termal havuzu 2 saatten fazla kullanmaması tavsiye ediliyor. Havuz tedavi amaçlı kullanıldığı için, 12 yaş altı çocuklar da havuza alınmıyor. 50 TL'yi ödeyen vatandaşlar, sadece havuzdan değil, sauna ve buhar odasından da faydalanabiliyor.

Tesislerde bunun yanı sıra 37 adet termal küvetli banyo bulunuyor. Bunların fiyatları ise kişi başı 30 TL, emekli vatandaşlar için ise hafta içi 25 TL olarak belirlendi. Banyoların kullanım süresi 75 dakika olarak belirleniyor. Tıpkı termal havuzda olduğu gibi, termal küvetli banyolara da 12 yaşından küçük çocuklar alınmıyor.

Balçova termal havuz fiyatları

TERMAL KONAKLAMALI TEDAVİ PAKETİ FİYATLARI

Bu hizmetlerin yanı sıra Balçova termal havuzda konaklamalı tedavi paketleri programı da düzenleniyor. Bu pakette kahvaltı, akşam yemeği, çeşitli tetkinler ve masajlar, doktor kontrolleri, kaplıca kullanımı ve doktor muayenesi yer alıyor. Paket programları fiyatlarıyla ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Paket programları fiyatları, o dönemde yapılan başvuru sayısı ve başvurunun yapıldığı güne göre değişiyor. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi, (232) 259-01-02 numaralı telefondan alınabiliyor.

Balçova termal havuz fiyatları