Koronavirüs salgını sonrası başlayan normalleşme sürecine bir katkı da Bayraklı Belediyesinden geldi. Bayraklı Belediyesi, hafta içi her gün belirli saatlerde vatandaşlar için spor organizasyonu gerçekleştirme kararı aldı.

Bayraklı Belediyesi eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen spor organizasyonunda hafta içi her gün, 8 mahallenin 9 parkında, sabah ve akşam toplam 3 saat çalışma yapılıyor. Ücretsiz olan bu etkinliğe her yaştan kişi katılabiliyor. Çalışmalar kapsamında sosyal mesafe kurallarına da dikkat ediliyor.

BAYRAKLI'DA SPOR AKTİVİTELERİ PROGRAMI

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 07.30 - 09.00 ile 19.00 - 20.30 saatleri arasında şu parklarda spor organizasyonu gerçekleştiriliyor:

Mansuroğlu Mahallesi Öğretmenevi Parkı, Çiçek Mahallesi Şehit Ümit Boz Spor Tesisi, Bayraklı Sahil ve Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi

Salı ve Perşembe günleri, saat 07.30 - 09:00 ile 19.00 - 20.30 arasında şu parklarda spor organizasyonu gerçekleştiriliyor:

Manavkuyu Mahallesi Prof. Dr. Türkan Saylan Parkı, Cengizhan Mahallesi Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Yaşam Parkı, Körfez Mahallesi Göksel Arsoy Parkı, Soğukkuyu Mahallesi Zeytinlik Alan Parkı, 75. Yıl Mahallesi