İzmir’in Dikili ilçesinde mahalle muhtarları ile toplantı yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili’nin köylerine daha hızlı hizmet ulaştırılması için yeni bir proje geliştirdiklerini, belediye personelinden oluşan mobil ekibin sabit bir noktada durmayıp köylere gideceğini ve temizlik yapacağını dile getirdi.

MUHTARLAR AKTİF OLACAK

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde belediye yetkilileri ile birlikte Dikili’nin muhtarlarını ağırlayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’den yeni müjdeler geldi. Dikili’nin ihtiyaç duyduğu faaliyetler için muhtarlarla birlikte hareket edeceklerini ve muhtarlardan gelecek talep ve şikâyetlere göre hizmetler yapacaklarını vurgulayan Başkan Kırgöz, Dikili’yi geleceğe taşımak adına muhtarları dinleyeceklerini ifade etti. Muhtarlarla yapılacak toplantıların muhtelif aralıklarla devam edeceğini kaydeden Başkan Kırgöz, Dikili’nin gerçek sorunlarının tespiti ve çözümü yolunda da köylere ve mahallelere giderek vatandaşlarla buluşacaklarını ve Dikili halkını dinleyeceklerini dile getirdi. Yaz döneminin ardından Dikili’de hizmet hareketinin hızlanacağını kaydeden Başkan Kırgöz, Dikili’de yerinde hizmeti sağlayacaklarını ifade etti.

MOBİL EKİP KÖYLERİ TEMİZLİYOR

Muhtarlara ‘mobil ekip’ müjdesi de veren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, özellikle köylerin yol, temizlik ve bahçe gibi ihtiyaçlarına anında müdahale edebilmek için belediye personellerinden oluşan mobil ekibin görevlendirildiğini kaydetti. Dikili’nin köyleri için taş ustalarının sayısının da arttırıldığını, köylerdeki bozuklukların giderilerek eksiklerin tamamlanacağını dile getiren Başkan Kırgöz, kurulan temizlik ekibinin tüm köyleri temizleyerek gittiğini kaydetti. Bu çalışmalara yeni eklemeler de yapacaklarını, köyleri temizleyen bir ekibin sürekli aktif olacağını söyleyen Başkan Kırgöz, Dikili’nin yol problemleri için de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden destek aldıklarını ve sorunların toparlandığını, eksik kalan yerlerin de Dikili Belediyesi tarafından tamamlanacağını ifade etti. Dikili’nin parkları için de tarama yaptıklarını söyleyen Başkan Kırgöz, eksiklerin tamamlanacağını ve park olmayan yerlere yeni park yapılacağını söyledi.