Spor Toto Süper Lig heyecanı sürüyor. Şampiyonluğun güçlü adaylarından olan Galatasaray İzmir Göztepe takımının konuğu olacak. Galatasaray Göztepe maçı canlı izle Justin TV, Bein Sport 1 şifresiz, maç hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları cevap buldu. Galatasaray bu sezon 32 maç oynadı. Bu maçlardan 19’unu kazandı, 5 maçta berabere kaldı ve 8 maçta yenildi. Galatasaray’ın toplam puanı ise 62 oldu ve ligde üçüncü sırada yer alıyor.

İzmir Göztepe takımı ise 33 maç oynadı ve bu maçlardan 12’sini kazandı. Göztepe takımı 10 maçta beraberlik elde ederken, 11 maçta ise mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Göztepe’nin 46 puanı var ve ligde onuncu sırada yer alıyor.

İki takım sezonun ilk bölümünde karşı karşıya gelmiş ve Galatasaray maçı 3 – 1 kazanmıştı. İki takım uzun zamandır berabere kalmıyor. En son beraberlik 1980 yılında oldu. İki takımın son 15 karşılaşmasında Galatasaray 13 maçı kazanırken, Göz-Göz ekibi 2 galibiyet aldı.

Galatasaray Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray Göztepe maçı Bein Sports 1 kanalında saat 19.00’da başlıyor.

Galatasaray Göztepe maçı canlı izle Justin TV Bein Sport 1 şifresiz

Galatasaray Göztepe maçını canlı izlemek için Bein Sports ve Bein Connect sitelerine üye olabilir, spor paketine abone olarak ya da dilerseniz tek maç satın alarak karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Bein Sports dışında kalan ve yasal olmayan Justin TV, taraftarium24 gibi linklerle ilgili detay bulunmuyor.

galatasaray göztepe maçı canlı izle