İzmir elektrik kesintisi Balçova ve Buca ilçelerinde kısa süreli olarak Gediz Elektrik tarafından uygulanacak. İzmir Balçova elektrik kesintisi ve İzmir Buca elektrik kesintisi, Balçova ve Buca’da elektrikler ne zaman gelecek soruları yanıt buldu. Gediz Elektrik tarafından yapılan duyuruda TEİAŞ trafo bakım çalışmasından dolayı saat 16.30 ile 16.45 arasında elektrik kesintileri yapılacağı, bu süre zarfında Balçova ve Buca ilçelerinin bazı mahallelerinde kısa süreli kesintiler yaşanacağı kaydedildi. İzmir elektrik kesintisi 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü Balçova ve Buca detayları haberimizde yer alıyor.

İZMİR BALÇOVA ELEKTRİK KESİNTİSİ BUGÜN SON DAKİKA

İzmir Balçova elektrik kesintisi detayları Gediz Elektrik tarafından açıklandı. 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 16.30 ile 16.45 arasında Balçova ilçelerinde trafo bakım çalışması yapılacağından kesinti uygulanacak. Kesintiden Balçova Çetin Emeç Mahallesi, Olimpiyat Köyü, İzmir Çevre Otoyolu Limontepe Mevkii Otoyol Hizmet Tesisleri ile Sel Turizm Akaryakıt tesisi etkilenecek.

İZMİR BUCA ELEKTRİK KESİNTİSİ 2 MAYIS 2020 CUMARTESİ GEDİZ

İzmir’in Buca ilçelerinde Gediz elektrik tarafından planlı elektrik kesintisi yapılacak. 2 Maysı 2020 Cumartesi günü saat 16.30 ile 16.45 arasında trafo bakım çalışmasından dolayı elektrikler kısa süreli olarak kesilecek. Kesintiden Buca Göksu Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi ve İnönü Mahallesi ile Gazeteci İsmail Sivri Bulvarı ile Buca Kız Meslek Lisesi ve civarı etkilenecek.