İzmir Beydağ elektrik kesintisi 24 Ocak, 25 Ocak ve 26 Ocak 2020 tarihlerinde yaşanacak. Beydağ ilçesinde yatırım tesislerinin devreye alınacak olmasından dolayı önümüzdeki günlerde ilçede elektrikler uzun süre kesilecek. Beydağ elektrik kesintisi ne zaman olacak? Beydağ elektrik arıza telefonu kaç? İzmir Beydağ elektrik kesintisi ne zaman düzelecek soruları yanıt buldu. Detaylar haberimizde.

BEYDAĞ ELEKTRİK KESİNTİSİ – 24 OCAK 2020 CUMA

İzmir’in Beydağ ilçesinde 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 arasında yatırım tesislerinin devreye alınmasından dolayı elektrikler kesilecek. Beydağ Aktepe Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet ve Beyköy Mahallesi 24 Ocak’ta elektriksiz kalacak. Ayrıca Molla Ömer Mevkii, Soğukkuyu Mevkii, Ödemiş Yolu, Sanayi Sitesi çevresi, Değirmenci Süt Ürünleri, Beydağ Hükümet Konağı, Beydağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığı ve çevresinde de 24 Ocak’ta elektrik kesintisi yaşanacak.

BEYDAĞ ELEKTRİK KESİNTİSİ – 25 OCAK 2020 CUMARTESİ

25 Ocak 2020 Cumartesi günü İzmir Beydağ’da elektrik kesintisi yaşanacak. Saat 09.00 ile 17.00 arasında yaşanacak kesintiden Aktepe, Atatürk, Cumhuriyet ve Beyköy Mahalleleri etkilenecek. Ayrıca Molla Ömer ve Soğukkuyu Mevkii, Ödemiş Yolu, Beydağ Sanayi Sitesi civarı, Değirmenci Sür Ürünleri, Beydağ Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda da ilgili saatlerde elektrikler kesik olacak.

BEYDAĞ ELEKTRİK KESİNTİSİ - 26 OCAK 2020 PAZAR

Beydağ elektrik kesintisi 26 Ocak’ta da devam edecek. Saat 09.00 ile 17.00 arasında yatırım tesislerinin devreye alınmasından dolayı Beydağ Cumhuriyet Mahallesi, Ödemiş Caddesi, Bahriye Üçok Caddesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, İnönü Caddesi, Özgür Barış Sokak ve Leyka Sokak ve çevresine elektrik verilemeyecek.