Olay İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Barbaros Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşire olduğu öğrenilen evli ve 1 çocuk annesi Müjgan Ö.’nün iddiaya göre, evde kimsenin olmadığı bir anda koluna şırınga ile sıvı bir madde enjekte ettiği kaydedildi. Kısa süre içinde fenalık geçiren Müjgan Ö. Yaşamını yitirdi.

MÜJGAN Ö. HAYATINI KAYBETTİ

Bornova Barbaros Caddesi’nde bulunan bir apartmanda meydana gelen olayda, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştığı kaydedilen Müjgan Ö., eşi ve çocuğunun evde olmadığı bir esnada koluna şırınga ile sıvı bir madde enjekte etti. Müjgan Ö.’nün yakınları eve geldiğinde Müjgan Ö.’yü yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu ve durumu sağlık ekipleri ile emniyet birimlerine bildirdi. Olay yerine sağlık ekipleri, Müjgan Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi.

ŞIRINGA VE SIVI MADDE BULUNDU

Emniyet birimleri ise evde inceleme yaptı ve Müjgan Ö.’nün cesedinin yanında şırınga ve sıvı bir madde bulundu. Müjgan Ö.’nün cansız bedeni incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şırınga ve sıvı madde ise emniyet incelemesine alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.