İzmir boşanma avukatı hizmeti aile hukuku kategorisi altında sunduğumuz hizmetlerden birisidir. Aile hukuku bünyesinde evlenme - boşanma işlemleri ve sonrası süreç baz alınarak bu hukuk dalı üzerinde devlet kontrolü sağlanmaktadır. Türk Medeni Kanunu içerisinde yer alan 4721 sayılı kanun altında çeşitli hükümler bulunmaktadır. Aile hukuku nafaka, mal rejimi ve evlat edinme gibi birçok işlem bu konu altındadır. Sunduğumuz aile hukuku hizmeti kapsamında meydana gelen anlaşmazlıklar gibi birçok sıkıntıya karşı çözüm odaklı bir hizmet sizlere sunulmaktadır.

Günümüzde genellikle boşanma sebepleri başta psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, aldatma ve benzeri nedenlerden dolayı meydana gelmektedir. Tarafların başvurusu doğrusuna gerçekleşen bu süreç iki taraf için de oldukça yıpratıcı bir süreç olacaktır. Bundan dolayı anlaşmalı boşanma olması daha kısa bir süre içerisinde sonuçlanmasını sağlayacaktır. Ancak çekişmeli boşanma davasında günümüzde oldukça yaşanmaktadır. Çiftler arasında sunduğumuz avukatlık hizmeti doğrultusunda nafaka, velayet gibi birçok konuda anlaşma sağlandığı takdirde anlaşmalı boşanma iki taraf için en iyi seçenek olmaktadır.

Boşanma Avukatı Aracılığıyla Boşanma

Sunduğumuz boşanma avukatı hizmeti beraberinde taraflar arasında anlaşmalı ya da çekişmeli boşanma yolu uygulanmaktadır ancak sunulan bu hizmet mutlaka uzman bir avukat eşliğinde gerçekleşmelidir. Böylece iki tarafında menfaatlerine uygun bir boşanma ortamı oluşturulacaktır. Bu esnada öncelikle çiftlerin bir avukat ile iletişime geçerek uzman bir kişiden yardım alması gereklidir. Çünkü elde bulunan delil gibi detaylar doğrultusunda boşanma davaları gidişatı farklılık gösterir.

Boşanma davası zorlu bir süreçtir. Bundan dolayı dilekçe ve benzeri işlemlere başlamadan önce birine danışılması en uygun seçenek haline gelir. Boşanma konusunda bizlere danışan müvekkiller doğrultusunda tamamen soğukkanlı bir şekilde hareket edilerek müvekkilin lehine olacak önlemler titizlikle alınmaktadır. İzmir üzerinde bulunan ofisimiz boşanma avukatı alanında uzman kişilerden oluşan bir ekibe sahip olarak ülkemiz çapında iddialı hukuk bürolarından birisidir.

Boşanma Avukatı Olarak Verilen Hizmetler

Boşanma avukatı İzmir ofisimiz doğrultusunda müvekkillerimize, sunduğumuz hizmetler şu şekildedir;

  • Nişan ve söz gibi durumların bozulması doğrultusunda maddi manevi tazminat işlemleri,
  • Anlaşmalı boşanma davaları,
  • Çekişmeli boşanma davaları
  • Manevi tazminat,
  • Maddi tazminat,
  • Ziynet alacağı boşanma davaları,
  • Nafaka talepleri,
  • Evlilik sözleşmeleri,
  • Velayet işlemleri,
  • Babalık davası gibi soy bağı işlemleri,

başta olmak üzere birçok husus konusunda uzman bir şekilde avukatlık hizmeti sunmaktayız. Boşanma konusunda bilgi almak ve ilk adımı atmak için 7 gün 24 saat ulaşım sağlayabilirsiniz.