Son dakika İzmir Buca haberleri… İzmir Buca’da torbacılara yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında, Buca'da bir ev ve plakası belirlenen bir otomobilde uyuşturucu madde bulundurulduğu, olayla ilgili İ.A. (36) ve A.K. (46) adlı 2 şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti.

İzmir Buca’da torbacılara uyuşturucu operasyonu

İzmir Buca’da torbacılara yönelik uyuşturucu operasyonu için düğmeye basıldı. Ev ve otomobile yönelik gerçekleştirilen, narkotik dedektör köpeği Rota'nın da destek verdiği eş zamanlı operasyonda, 489 gram esrar - skank, 458 gram metamfetamin, bir miktar eroin, kokain ve sentetik ecza maddelerinin yanı sıra, 1 hassas terazi, 1 tüfek ve 4 tüfek mermisi ele geçirildi.

Öte yandan operasyonda İ.A. ve A.K., polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

son dakika izmir haberleri