İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdoğa personel alımı 2021 detayları ortaya çıktı. İzmir İzdoğa işçi alımı iş ilanları ayrıntısına göre 2 bilgisayar mühendisi ve 2 çağrı operatörü alınacak. İzdoğa’ya alınacak personeller için başvuru tarihleri 6 Ağustos Cuma, 7 Ağustos Cumartesi ve 8 Ağustos 2021 Pazar günleri olacak. Daimi olarak istihdam edilecek personeller için 1 yıl deneyim süresi isteniyor.

İzmir İzdoğa işçi alımı detaylarına göre, belediyeye başvurmak isteyen bilgisayar mühendisi ve çağrı operatörü adayları, https://www.izmir.bel.tr/tr/InsanKaynaklari/259 linkinde bulunan CV Bankasından başvurularını yapabilecek. Başvuru tarihi sona erdikten sonra, görüşme yapılması ya da işe alınması uygun adaylar ile 1 hafta içinde iletişim kurulacak.

İzmir İzdoğa iş ilanları 2021 ayrıntısına göre çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı, çalışma saatleri ise 08.00 ile 18.00 arasında olacak. Başvuru şartları arasında, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydının olmaması ve ilgili bölümden mezun olmak koşulları bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdoğa personel alımı 2021 işçi alımı

  • İzdoğa’ya 2 bilgisayar mühendisi
  • 2 çağrı operatörü alınacak
  • Son başvuru: 8 Ağustos 2021
  • Başvuru linki: https://www.izmir.bel.tr/tr/InsanKaynaklari/259

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdoğa personel alımı 2021 işçi alımı

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları