İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDOĞA personel alımı 2021 Temmuz detayları belli oldu. İZDOĞA iş ilanları işçi alımı ayrıntıları İŞKUR tarafından paylaşıma açıldı. İZDOĞA İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Korunması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hizmetleri Tic. ve San. A.Ş. tarafından verilen ilanda İZDOĞA’ya 2 yapı tesisat teknikeri alınacağı duyuruldu. Daimi olarak istihdam edilecek personel için 1 yıl deneyim süresi isteniyor. Başvurular en geç 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü yapılabilecek.

İZDOĞA işçi alımı iş ilanları detayına göre Başvurular sadece izdoga.com.tr internet sitesinde bulunan CV Bankası sayfası üzerinden online başvuru şeklinde yapılabilecek. Başvuru tarihinin sona ermesinden itibaren uygun görülen isimlerle 1 hafta içinde iletişim kurulacak ve çağrı yapılacak.

Çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı ve çalışma saatleri üçlü ve tekli vardiya sistemine göre ayarlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDOĞA iş ilanları ayrıntısına göre, müracaat koşulları arasında erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması, adayların herhangi bir sağlık sorununun olmaması, başvuracak kişilerin adli sicil kaydının bulunmaması ve ilgili bölümden mezun olmak şartları bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDOĞA personel alımı 2021

  • 2 yapı tesisat teknikeri
  • Son başvuru: 12.07.2021
  • Başvuru adresi: izenerji.com.tr CV Bankası sayfası

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDOĞA personel alımı 2021

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları