İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 Eylül detayları ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İŞKUR iş ilanları ayrıntıları belli oldu. Belediyeye bağlı İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. (Unibel) şirketine 1 Genel Müdür Yardımcısı ve 1 Elektronik ve Haberleşme Mühendisi alınacak. Daimi olarak istihdam edilecek personeller için son başvuru tarihi 20 Eylül 2021 Pazartesi olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı iş ilanı 2021 başvuruları [email protected] mail adresine yapılacak. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülenlerle iletişim kurulacak. Çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı ve çalışma saatleri 08.00 ile 18.00 arasında olacak.

Müracaat koşullarında, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydının olmaması, en az 3 yıl aynı pozisyonda özel şirket ya da kamuda iş deneyimi olması, MS Office programlarına hakim olması, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olması, esnek çalışma saatlerine uyumlu olması ve ileri seviye İngilizce bilmesi şartları bulunuyor.

Genel Müdür Yardımcısı pozisyonu için ayrıca üniversitelerin iletişim fakültesi bölümlerinden mezun olması ve tercihen B sınıfı ehliyet sahibi olması şartları var. Elektronik ve Haberleşme Mühendisi pozisyonu için ise Pyton web tasarım tecrübesine sahip olması, Solidworks ve AutoCad deneyimi olması şartları ilanda yer alıyor. Müracaat koşullarını sağlayan adayların özgeçmişleri ile mail adresine başvuru yapmaları gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 Eylül İşkur iş ilanları

  • 1 Genel Müdür Yardımcısı
  • 1 Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
  • Son başvuru: 20 Eylül 2021
  • Başvuru maili: [email protected]

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları