İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 Mart detayları ortaya çıktı. Belediyeye bağlı İzdoğa ve İzelman şirketlerine yeni personeller alınacak. İŞKUR’dan yapılan duyuruda iş ilanının ayrıntılarına yer verildi. İzdoğa’ya iş makineleri operatörleri, şoförler, enerji sistemleri mühendisi, sondaj teknikeri, büro personeli ve çağrı operatörü alınacak. Başvurular 15 Mart 2021 Pazartesi, 16 Mart Salı ve 17 Mart Çarşamba günleri arasında yapılabilecek. Daimi olarak istihdam edilecek personeller için en az 1 yıl deneyim süresi isteniyor.

Başvurular İzdoğa’nın web sitesinde bulunan CV Bankası’ndan online başvuru şeklinde yapılabilecek. Başvuru tarihi sona erdikten sonra sadece uygun görülen adaylara dönüş yapılacak. Başvuru şartları arasında, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması ve adli sicil kaydının olmaması koşulları var. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021 detayları açıklandı. İzelman’a çevre mühendisi, inşaat mühendisi ve peyzaj mimarı alınacak. Başvurular 17 Mart 2021 Çarşamba ile 19 Mart Cuma günleri arasında yapılabilecek. Başvurular sadece mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde İzelman’ın mail adresine yapılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 Mart

  • İzdoğa personel alımı: 2 iş makineleri operatörü, 3 şoför, 1 enerji sistemleri mühendisi, 1 büro personeli, 1 çağrı operatörü, 1 sondaj teknikeri (15-17 Mart 2021)
  • İzelman personel alımı: 1 çevre mühendisi, 1 inşaat mühendisi, 1 peyzaj mimarı (17-19 Mart 2021)

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları