İzmir’in 4 ilçesinde 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü Gediz Elektrik kesinti yapacak. İzmir’de elektrikler ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi ne zaman sona erecek? Soruları yanıt buldu. İzmir’in Bornova, Konak, Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde yapılacak kesintinin detayları paylaşıldı. Arıza giderme çalışması, trafo bakım çalışması ve yatırım tesisi devreye alınması gibi nedenlerden dolayı yapılacak kesintiler en geç akşam 17.00’ye kadar sürecek. İzmir Bornova elektrik kesintisi, Bornova’da elektrikler ne zaman gelecek? İzmir Konak elektrik kesintisi ve Torbalı elektrik kesintisi ile İzmir Seferihisar elektrik kesintisi, Seferihisar’da elektrikler ne zaman gelecek? Soruları yanıt buldu. İzmir 9 Mayıs elektrik kesintisi son dakika ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

İZMİR BORNOVA ELEKTRİK KESİNTİSİ 9 MAYIS 2020 CUMARTESİ

İzmir’in Bornova ilçesinde 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü Gediz Elektrik tarafından planlı elektrik kesintisi yapılacak. Saat 09.00 ile 12.00 arasında uygulanacak kesintiden Bornova Ürüntaş Tarım, Cafer Bozdağ ve Arçelik etkilenecek.

İZMİR KONAK ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA 9 MAYIS CUMARTESİ

İzmir’in Konak ilçesinde elektrik kesintisi 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 09.00 ile 14.00 arasında olacak. Arıza giderme çalışma yapılacağından dolayı ilgili saatlerde Konak Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı ve çevresi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı ve çevresine elektrik verilemeyecek.

İZMİR SEFERİHİSAR ELEKTRİK KESİNTİSİ 9 MAYIS 2020

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü elektrik kesintisi saat 10.00 ile 17.00 arasında olacak. Yatırım tesisi devreye alınması sebebiyle, Seferihisar Turabiye Mahallesi, Necat Hepkon Caddesi, 52/4, 32, 52/3, 52/5, 32/1 sokak ve civarında kesinti yaşanacak.

İZMİR TORBALI ELEKTRİK KESİNTİSİ 9 MAYIS 2020 SON DAKİKA

İzmir Torbalı elektrik kesintisi 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü yaşanacak. Saat 00.00 ile 03.00 arasında trafo bakım çalışması yapılacağından Torbalı Pancar Mahallesi, Ayrancılar Mahallesi, Yazıbaşı Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, İnönü Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi ve Türkmenköy Mahallesi’nde kesinti olacak. Ayrıca aynı saatlerde Torbalı Yeşilköy Mahallesi, Yoğurtçular Mahallesi, Bulgurca Mahallesi, Oğlanağası Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi, Çapak Mahallesi ve İstiklal Mahallesi’nde de elektrikler kesilecek.