Lazer epilasyon uygulamalarında acısız işlem, büyük konfor sağlamaktadır. Peki acısız lazer epilasyon mümkün mü? Bilindiği üzere lazer epilasyon uygulamalarında farklı cihazlar kullanılmakta. Diode, Alexandrite, IPL gibi. Bazı cihazlar daha fazla acı hissiyatı uyandırırken, bazıları ise daha az acı uyandırmakta. Alexandrite, genellikle daha fazla acı uyandırır ve işlemin yapılmasını zorlaştırır. IPL ve Diode ise, çalışma mantığı olarak daha acısız şekilde uygulanmaktadır. Uygulamada kıl kökü doğrudan hedef alınır ve bu sayede epilasyon yapılır. izmir Gaziemir acısız lazer epilasyon ile tanışmak ister misiniz?

Lazer epilasyon yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler konular vardır. Uygulama yapılan cihaz ve uygulamayı gerçekleştiren kişinin bu alandaki uzmanlığı ilk esas noktalardır. Eğer belirttiğimiz bu iki kriter doğru tercih edilmişse, lazer epilasyon uygulamasındaki başarı maksimum seviyede size yansıyacaktır.

Nerede Lazer Epilasyon Yaptırmalıyım?

Eğer ilk kez lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorsanız, Google üzerinde araştırma yapabilirsiniz. Bulunduğunuz il veya ilçeyi Google aramalarında yazarak aratabilir ve bulunduğunuz bölgedeki lazer epilasyon merkezleri listesini görebilirsiniz. Örneğin Gaziemir lazer epilasyon şeklinde arama yaptığınızda çıkan sonuçlara baktığımızda İzmir Gaziemir'deki en çok tercih edilen güzellik merkezleri ve lazer epilasyon merkezleri karşınıza çıkacaktır.

Erkekler Lazer Epilasyon Yaptırabilir mi?

Epilasyon, sadece kadınlar için değil, erkekler için de idealdir. Günümüzde kadınlar kadar erkekler de lazer epilasyon yaptırmaktadır. En büyük fark ise, bir çok işletme, erkekler için genital bölgeye epilasyon uygulaması yapmamaktadır. Diğer bölgelere ise uygulama bir çok yerde yapılıyor. Göğüs, göbek, sırt, kol, bacak, ense, yanak, sakal üstü, kol altı gibi bölgeler tercih edilmektedir. Size en yakın ve en iyi işletmeyi bulmak için örneğin; erkek lazer epilasyon İzmir şeklinde Google'da arama yapabilir ve sizin için uygun olabilecek lazer epilasyon merkezlerine ulaşabilirsiniz.

Unutulmamalıdır ki lazer epilasyon uygulamaları vücudunuzda %80-90 oranında bir azalma sağlar. Azalma ilk seanstan itibaren gözle görülmeye başlar, devam eden seanslarla birlikte bu azalmanın oranı artış gösterir. Kişinin kıl yapısı ve kıl yoğunluğuna göre seans aralığı değişiklik gösterebilir. Ortalama 8-12 seans aralığında yüksek oranda azalma oluşur.