İzmir Gıda Çarşısı ya da diğer adıyla Yenişehir Ticaret Merkezi’nin adresi, nerede olduğu, ulaşım bilgileri ve yol tarifi merak ediliyor. İzmir Gıda Çarşısı nerede? İzmir Gıda Çarşısı yol tarifi nedir? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. İzmir’in Konak ilçesinde bulunan ve İnşaatçılar Çarşısı, Tesisatçılar Çarşısı, Hırdavatçılar Çarşısı, Elektrikçiler Çarşısı gibi onlarca çarşıya ve yüzlerce iş merkezine ev sahipliği yapan İzmir Gıda Çarşısı’nda binlerce firma bir arada bulunuyor. İzmir’in ticaret merkezi olan İzmir Gıda Çarşısı’nda elektronikten seramiğe, toptan gıdadan plastik malzemelere, hırdavattan su arıtma sistemlerine, inşaat malzemelerinden temizlik malzemelerine ne ararsanız bulmanız mümkün. 40 yıla yakın bir geçmişi olan İzmir Gıda Çarşısı’nın nerede olduğu sorusu ve yol tarifi haberimizde yanıt buluyor.

İZMİR GIDA ÇARŞISI NEREDE?

İzmir’de ticaretin kalbinin attığı yer olarak ünlenen İzmir Gıda Çarşısı Halkapınar Mahallesi, 1202/6 Sokak Konak / İzmir adresindedir. Konak Yenişehir semtinde bulunan İzmir Gıda Çarşısı’nda gıdadan elektroniğe, makineden inşaat malzemelerine geniş yelpazede ürün seçenekleri bulunuyor. İzmir Gıda Çarşısı toptancıları kırtasiyeden kuruyemişe, kozmetikten oyuncuğa binlerce farklı ürünün satışını uygun fiyatlarla yapıyor.

İZMİR GIDA ÇARŞISI YOL TARİFİ

  • İzmir Gıda Çarşısı Yenişehir PTT’ye 537 metre uzaklıkta ve 8 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.
  • Halkapınar İZSU’ya 734 metre uzaklıkta ve 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.
  • Halkapınar Metro istasyonuna 754 metre uzaklıkta bulunuyor ve 10 dakika yürüme mesafesi ile kolayca ulaşılabiliyor. Halkapınar merkeze 860 metre mesafede bulunuyor ve 12 dakika yürüme mesafesi ile İzmir Gıda Çarşısı’na gidilebiliyor. Halkapınar tramvay durağına 987 metre mesafede bulunuyor ve 13 dakikada gidilebiliyor.
  • 302 ve 502 numaralı otobüsler İzmir Gıda Çarşısı’nın yakınından geçiyor.

izmir halkın bakkalı şubeleri nerede fiyatları ne