Son dakika İzmir haberleri… İzmir Güzelbahçe Payamlı Köyü Bardacık Festivali 2021 yapıldı. Festival top atışı ve kortejle başladı,  ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Güzelbahçe Belediyesi halk oyunları zeybek ekibi sahne aldı. Daha sonra ise konuşmalara geçildi.

İzmir Güzelbahçe Payamlı Köyü Bardacık Festivali 2021

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, zor şartlarda yetişen, bin bir derde deva ürünü kendileri ile buluşturan köylülerin emekçi ellerinden öptüğünü söyledi. Serter, kendilerinin sorun makamı değil icraat makamı olmalarının gerektiğini söyledi. Bunun çok önemli olduğunu kaydeden Serter, halkın refahı için çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi. Festival’de ayrıca CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da konuştu.

Daha sonra ise Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce festivale katılanlara seslendi. Sancar Maruflu’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan İnce, İzmir dendiğinde tarımsal ürünlerin başında incir geldiğini söyledi. Bardacık incirinin yaş olarak satılabileceğini kaydeden İnce, yaş incirin en kalitelisinin Payamlı’da yenebileceğini söyledi.

Payamlı Bardacık Festivali 2021 jürisi ürünleri değerlendirdi

İzmir Güzelbahçe Payamlı Köyü Bardacık Festivali 2021 jüri üyeleri  17 üreticinin ürününü değerlendirdi. Bu yıl dokuz üretici altınla ödüllendirildi.

son dakika izmir haberleri