İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdeniz personel alımı 2021 detayları ortaya çıktı. İzdeniz iş ilanları başvurusu ayrıntısına göre İzdeniz’e 8 çımacı, 3 palamar, 2 uzakyol kaptan, 2 uzakyol başmühendis, 1 büro personeli, 1 gişe personeli ve 1 elektrikçi alınacak. Başvuru tarihleri 26 Ağustos 2021 Perşembe ile 28 Ağustos 2021 Cumartesi günleri arasında yapılacak.

İzmir İzdeniz işçi alımı İŞKUR duyurusuna göre başvurular [email protected] adresine yapılacak. Ayrıca ilanda, başvuruların sadece İzdeniz’in internet sitesinde bulunan CV Bankası üzerinden online başvuru şeklinde kabul edileceği duyuruldu. Başvuru sahiplerinin, başvuru yapmak istedikleri pozisyonu özellikle belirtmesi gerekiyor. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülenlerle iletişim kurulacak.

İzdeniz personel alımı için çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı, çalışma saatleri ise tekli ve üçlü vardiya sistemi şeklinde olacak. İzdeniz’e alınacak büro ve gişe personelinin askerlik hizmetini tamamlamış olması, herhangi bir sağlık sorunu bulunmaması, en az yüksekokul mezunu olması, adli sicil kaydının olmaması ve 35 yaşını aşmamış olması şartlarını taşıması gerekiyor. Alınacak palamarların ve çımacıların en az lise mezunu olması şartı ve en az usta gemici ya da yağcı gemi adamı ehliyetine sahip olması şartı bulunuyor.

İzdeniz iş başvurusunda bulunacak elektrikçi adaylarının elektrik ve elektronik bölümünden en az meslek lisesi mezunu olması ve gemi tecrübesine sahip olması isteniyor. Uzakyol kaptanının en az üniversite mezunu olması ve uzakyol kaptan gemi ehliyetine sahip olması şartı yer alıyor. Aynı şekilde uzakyol başmühendis adaylarının üniversite mezunu olması ve uzakyol başmühendis gemi ehliyetine sahip olması isteniyor.

İzmir İzdeniz personel alımı 2021 İzdeniz iş ilanları başvurusu

  • 8 çımacı
  • 3 palamar
  • 2 uzakyol kaptan
  • 2 uzakyol başmühendis
  • 1 büro personeli
  • 1 gişe personeli
  • 1 elektrikçi
  • Başvuru tarihleri: 26 Ağustos 2021 – 28 Ağustos 2021

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları