izmir izelman personel alımı 2021 işkur detayları ortaya çıktı. izmir büyükşehir belediyesi izelman iş ilanları ve izelman işçi alımı ayrıntıları işkur tarafından açıklandı. İzelman’a 1 inşaat mühendisi, 1 hidrojeoloji mühendisi ve 1 büro elemanı alınacak. İzelman tarafından işkur’dan verilen ilan detayına göre, başvurular 21 Ekim 2021 Perşembe ile 25 Ekim 2021 Pazartesi günleri arasında yapılabilecek. İzelman iş başvurusu saat 08.00 ile 18.00 arasında yapılabilecek.

izmir izelman işçi alımı ayrıntısına göre başvurular sadece mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde [email protected] mail adresine yapılabilecek. Mühendislik ve büro elemanlığı için iş başvurusu yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylarla 1 hafta içinde iletişim kurulacak. Çalışma adresi İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışma süresi belirsiz süreli ve çalışma saatleri tam zamanlı olacak.

izmir izelman iş başvurusu için müracaat koşulları arasında mühendis alımları için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da bu hizmetten muaf olmak, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak ve adli sicil kaydının bulunmaması şartları var. Büro elemanı alımı için ise tercihen en az 1 yıl süre mesleği ile ilgili tecrübesi olması ve en az lisans düzeyinde eğitim görmüş olması şartları duyuruda yer alıyor.

izmir izelman personel alımı işkur izelman iş ilanları işçi alımı

  • 1 inşaat mühendisi
  • 1 hidrojeoloji mühendisi
  • 1 büro elemanı
  • Başvuru tarihleri: 21 Ekim 2021 – 25 Ekim 2021
  • Başvuru maili: [email protected]

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları