Olay gece saatlerinde İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana geldi. Doğum günü partisi için toplanan kalabalık bir grup, ilçede bulunan bir eve giderek eğlence düzenledi. Partide uyuşturucu kullanan gençlerden Yusuf Akyol (22) uyuşturucunun etkisiyle fenalaştı. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf Akyol tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

YUSUF AKYOL HASTANEYE KALDIRILDI

İzmir Karabağlar’da meydana gelen olayda, bir arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için toplanan gençler, bir eve giderek parti yaptı. Çok sayıda genç partide uyuşturucu madde kullanmaya başladı ve bu gençlerden Yusuf Akyol fenalaşarak baygınlık geçirdi. Yusuf Akyol’un arkadaşları durumu emniyet birimlerine ve sağlık ekiplerine iletti. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi uyuşturucunun etkisiyle fenalaşan Yusuf Akyol’u Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

YUSUF AKYOL UYUŞTURUCUDAN ÖLDÜ

Yusuf Akyol, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Emniyet birimleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yusuf Akyol’un cansız bedeni, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından görevlendirilen savcının ilk incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adlı Tıp Kurumu morguna götürüldü.