İzmir Kınık Hasat Festivali 2019 başlıyor! Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan festival, 9-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında birçok ünlü şarkıcı sahne alacak ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kınık Hasat Festivali konserleri ve festivalle ilgili tüm detaylar, haberimizde... 

KINIK HASAT FESTİVALİ 2019 KONSERLERİ

Kınık Hasat Festivali 2019 konserleri Kınık Cumhuriyet Meydanı'nda Gizem Kara ile başlayacak. Kaya, 9 Eylül Pazartesi günü saat 21.45'te sahneye çıkacak. 10 Eylül'de ise Öykü Gürman sahne alacak. Konser yine 21.45'te başlayacak. 11 Eylül'de ise Mustafa Ceceli'nin konseri başlayacak. Bu konser ise yine 21.45'te başlayacak. Konser programının sonunda ise İsmail Özkan, Mine Geçili ve Ahmet Selçuk İlkan sahne alacak. Programın son etkinliği olacak konser, Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Konser programlarında sunuculuğu Eda Eren yapacak. Konserlerin tamamı ücretsiz ve halka açık olacak.

FESTİVAL 9 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK

Festival etkinlikleri 9 Eylül'de açılış korteji ve halk oyunları gösterisiyle başlayacak. 13 Eylül'de ise kurtuluş günü anısına Hükümet Konağı Atatürk Anıtı'na çelenk koyulacak ve etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinlik saat 10.30'da başlayacak. Festival kapsamında stantlar kurulacak ve üreticiler bu stantlarda satış yapacak. Kınık Belediyesi, bu stantlar için üreticilerden herhangi bir ücret talep etmeyecek.

Geçtiğimiz yıl yapılan Kınık Hasat Festivali'ne Fırat Tanır, Hüsnü Şenlendirici, Ferhat Göçer, Ankaralı Ayşe Dinçer, Koray Avcı ve Demet Akalın katılmıştı.