Son Dakika İzmir... Yüksek oy oranıyla Menderes Belediye Başkanı olan Mustafa Kayalar, tebrik için gelenlerden çiçek yerine kitap getirmelerini istemişti. Başkan Mustafa Kayalar’ın çağrısını duyan vatandaşlar tebrik ziyaretine çiçek yerine kitaplarla geldi. Belediyede şu ana kadar toplanan kitap sayısı 5 bini geçti.

MENDERES BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KAYALAR’DAN TEŞEKKÜR

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’a tebrik için gelenlerin getirdiği kitaplar başkanın makam odasında duruyor. Kitap köşesinde toplanan kitaplar hafta sonları ise Menderes Belediye Kütüphanesine götürülüyor. Kitaplar için Menderes halkına teşekkür eden Başkan Mustafa Kayalar, ziyarete gelenlerin kitap hediyelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Her gün yüzlerce kitap geldiğini ifade eden Başkan Kayalar, gelen kitapların kütüphanede kayıt altına girdiğini söyledi.

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar

MENDERES SOKAK KÜTÜPHANESİ KURULUYOR

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, vaatleri arasında Menderes’e sokak kütüphanesi kurmak olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Kayalar, Menderes Sokak Kütüphanesi’nin, hediye olarak gelen kitaplardan oluşacağını sözlerine ekledi.