İzmir Torbalı iş ilanları ve Torbalı Belediyesi personel alımı detayları İŞKUR’da ortaya çıktı. İŞKUR’dan açılan iş ilanına göre, Torbalı Belediyesi sağlık alanında görevlendireceği 4 personel alacak. Torbalı Belediyesi’nin personel alımlarını yöneten TORBEL tarafından İŞKUR’da açılan iş ilanlarında 2 farklı kategori var. Torbalı Belediyesi’ne Lisans Mezunu 1 hemşire ile Ön Lisans Mezunu 3 ilk ve acil yardım (paramedik) personeli alınacak. İş için başvurular 20 Nisan Pazartesi günü başlayıp 24 Nisan Cuma günü sona erecek. İzmir Torbalı Belediyesi işçi alımı ve Torbalı iş ilanları detayları haberimizde yer alıyor.

İZMİR TORBALI BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI - NİSAN 2020

İzmir Torbalı Belediyesi’nin personel alımı işlerini yapan TORBEL tarafından İŞKUR’da açılan iş ilanına göre Torbalı Belediyesi’ne Lisans Mezunu olan 1 hemşire alınacak. Başvuru tarihleri 20 Nisan 2020 Pazartesi ile 24 Nisan 2020 Cuma günleri arasında olacak. Daimi olarak alınacak personelde deneyim süresi şartı aranmıyor. Torbalı Belediyesi iş ilanı için başvuru; Torbel Torbalı Pers. Özel Güv. Gıda İnş. Peyz. Turz. San ve Tic. A.Ş. 7 Eylül Mahallesi Aydın Caddesi No: 169 A Torbalı / İzmir adresinde TORBEL yetkilisi Ali Yakupoğlu’na yapılacak. İş için görüşmelerin aynı adreste 27 Nisan 2020 tarihinde saat 09.00 ile 17.30 arasında yapılacağı duyuruldu. Çalışma şartları olarak; İzmir’in Torbalı ilçesi sınırları içinde vardiyalı olarak haftada 45 saat çalışma yapılacağı kaydedildi. Müracaat koşulları arasında herhangi bir üniversiteden hemşirelik lisans mezunu olmak, Torbalı ilçesinde ikamet ediyor olmak gibi şartlar var. Başvuru için gerekli belgeler arasında ise nüfus kayıt örneği, kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, öğrenim durumu belgesi (diploma) ve 4 adet fotoğraf var.

İZMİR TORBALI BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI – NİSAN 2020

TORBEL tarafından İŞKUR’da açılan diğer Torbalı Belediyesi işçi alımı detayına göre; İzmir Torbalı Belediyesi’nde görevlendirilmek üzere, İlk ve acil yardım (paramedik) ön lisans mezunu 3 personel alımı yapılacak. 20 Nisan ile 24 Nisan arasında başvurular aynı adrese aynı başvuru belgeleri ile yapılabilecek. Aranan şartlar arasında; herhangi bir üniversiteden ilk ve acil yardım (paramedik) ön lisans mezunu olmak ve Torbalı sınırları içinde ikamet ediyor olmak kuralları var.