İzmir Urla'da cinayet! Urla'nın Altıntaş Mahallesi'nde 43 yaşındaki Osman Şaşmaz isimli kişi, sabah saatlerinde kendi evinin önünde ölü bulundu. Osman Şaşmaz'ı gören çevre sakinleri, sağlık ve emniyet ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine kısa süre içinde emniyet ve sağlık ekipleri geldi.

OSMAN ŞAŞMAZ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Osman Şaşmaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan inceleme sonucunda Osman Şaşmaz'ın sırtından bıçaklandığı ve vurularak öldürüldüğü belirlendi. Emniyet ekipleri, olay yerinde güvenlik tedbirleri aldı. Osman Şaşmaz'ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Emniyet ekipleri ise zanlı ya da zanlıların bulunması için soruşturma başlattı.

OĞLU CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Öte yandan İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre cinayete kurban giden Osman Şaşmaz'ın 19 yaşındaki oğlu B. Şaşmaz, Urla Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verdi. Cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen B. Şaşmaz, babasını annesine kötü davrandığı için öldürdüğünü iddia etti. Şüphelinin ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

son dakika izmir haberleri