İzmir Urla Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları ayrıntıları belli oldu. Urla Belediyesi işçi alımı duyurusu İŞKUR’dan yapıldı. Urit Urla İnşaat Turizm İnsan Kayn. San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılan duyuruda Urla Belediyesi’ne 3 garson ve 1 mutfak elemanı olmak üzere toplamda 4 yeni personel alınacağı kaydedildi. Sezonluk olarak alınacak personeller, iş başvurusunu en geç 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü yapabilecek.

Urla Belediyesi iş ilanları için başvuru adresi Hacıisa Mahallesi, Necati Cumalı Caddesi, Belediye İşhanı No:3 Kat:2 D:33 Urla İzmir olarak paylaşıldı. İrtibat kişisi Sibel Şendeğirmenci’dir. Müracaatlar [email protected] adresine cv gönderilerek yapılacak. Başvuruların ardından yapılacak mülakatlar için ayrıca duyuru yapılacak. Uygun görülen adayların belgeleri daha sonra istenecek.

Çalışma adresleri; Atatürk Mahallesi, 2024 Sokak, No:8/1 Urla, İskele Mahallesi, İskele Caddesi, No: 43 Urla ve İskele Mahallesi, 2122 Sokak, No: 18 Urla / İzmir olacak. Müracaat koşulları arasında, emekli olmamak şartı bulunuyor.

İzmir Urla Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları

  • 3 garson
  • 1 mutfak elemanı
  • Son başvuru: 7 Temmuz 2021

İzmir Urla Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları