Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük bilgilendirme toplantısında şehirlerdeki koronavirüs sayılarını açıkladı. Bugün tüm Türkiye’de 14.396 corona virüs testinin yapıldığını kaydeden Fahrettin Koca, 2.148 yeni corona virüs vakasının ortaya çıktığını, 63 vatandaşın ise koronavirüsten dolayı hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, illerdeki corona virüs vakalarını da ilk kez açıkladı. İzmir’de corona virüsten dolayı ölenlerin sayısı ve İzmir’de corona virüs vaka sayısı ortaya çıktı.

İZMİR’DE CORONA VİRÜS ÖLÜM SAYISI

Sağlık bakanı Fahrettin Koca İzmir’de 18 vatandaşın corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. Corona virüs İstanbul’da 117 vatandaşın, Kocaeli’nde ise 8 vatandaşın ölümüne sebep oldu. Ayrıca Ankara ve Konya’da 7 vatandaş, Zonguldak, Trabzon ve Balıkesir’de 5 vatandaş, Adana ve Sakarya’da ise 3 vatandaş koronavirüsten dolayı yaşamını yitirdi.

İZMİR’DE CORONA VİRÜS VAKA SAYISI BELLİ OLDU

İzmir’de corona virüs vaka sayısı Bakan Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Açıklamaya göre İzmir’de corona virüs vaka sayısı 853 olarak açıklandı. Bu sayı İstanbul’da 8.852 oldu. Ankara’da 712 vaka, Konya’da 584 vaka, Kocaeli’nde 410 vaka, Isparta’da 268 vaka, Sakarya’da 207 vaka, Adana’da 197 vaka, Bursa’da 135 vaka ve Samsun’da 112 corona virüs vakası var.