Son dakika İzmir haberleri… İzmir’de kar yağacak mı 2022 sorusunun yanıtı araştırılıyor. İzmir kar yağan yerler ilçeler merak ediliyor. İzmir kar yağışı detayları ortaya çıktı. İzmir’in yüksek kesimlerine kar yağdı. İzmir’in rakımı yüksek olan ilçelerinde kar yağışı gece saatlerinde başladı. İzmir’in yüksek kesimlerine yağan karın ardından kartpostallık manzaralar ortaya çıktı.

İzmir’in Kiraz ilçesinin bazı bölgelerine ve Ödemiş Bozdağ’ın zirvelerinde kar yağışı etkili oldu. Kiraz ilçesinin bazı mahallelerine ve bölgelerine yağan kar sebebiyle bu bölgelerde bulunan okullarda eğitime 1 gün ara verildiği bilgisi paylaşıldı.

İzmir’e kar yağacak mı, İzmir kar yağıyor mu 2022 soruları da yanıt buldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde soğuk hava uyarısı yapmasının ardından ülkenin farklı kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. İzmir’in yüksek bölgelerinde de kar yağışı gece saatlerinde başladı ve kesintisiz sürdü. Kiraz ilçesi ile birlikte Ödemiş Bozdağ’ın zirveleri de beyaz örtüye büründü.

İzmir’de kar yağacak mı 2022

İzmir’de 2022 yılı Ocak ayı itibari ile bugün de kar yağacak. İzmir’in yüksek kesimlerinde kar yağışı yer yer devam ediyor. İzmir’in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde etkili olan kar yağışının yakın ilçelerin yüksek kesimlerinde de etkili olması bekleniyor. İzmir’de kar yağışının bazı bölgelerde önümüzde günlerde de devam etmesi bekleniyor.

İzmir kar yağan yerler ilçeler 2022

İzmir’de kar yağan yerler ve ilçeler arasında Ödemiş ve Kiraz ilçeleri var. Ödemiş’in Bozdağ bölgesi beyaz örtüye büründü. Kiraz’da ise birçok bölgede kar yağdı. Kiraz Kaymakamlığı eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Kaymakamlık tarafından yapılan duyuruda, kar yağışı sebebiyle Kiraz İğdeli, Akpınar, Cevizli, Doğancılar, Umurlu ve Örencik - Zeybekler okullarında güvenlik nedeniyle, İlçe Hıfzıssıhha kurul kararı ile eğitime bir gün ara verildiği ifadeleri kullanıldı.

son dakika izmir haberleri