İzmir'de 1999 yılında Nilgün Karlı'yı öldürme suçundan yargılanan ve suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırılan, 15 yıl sonra afla cezaevinden çıkan Yunus Kahraman, bugün başka bir cinayet şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. İzmir'de ikamet eden Yunus Kahraman'ın kim olduğu ve cinayetiyle suçlandığı 2 kadınla ilgili tüm detayları, Yunus Kahraman'ın kim olduğunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

İzmir'de cinayet şüphesiyle tutuklanan Yunus Kahraman kimdir? Seri katil mi?

YUNUS KAHRAMAN KİMDİR?

1999 yılında patronu Nilgün Karlı'yı öldürdükten sonra cesedini halıya sararak 3 gün boyunca balkonda bekleten Yunus Kahraman, yapılan operasyon sonucunda yakalanmış ve tutuklanmıştı. 15 yıl cezaevinde kalan Yunus Kahraman, 2014 yılında tahliye edilmişti.

2018 yılında Gülümser Bulut isimli kadın ortadan kaybolmuş ve daha sonra cesedi çekyatta bulunmuştu. Gülümser Bulut, aynı zamanda Yunus Kahraman'ın teyzesi. Nilgün Karlı ile Gülümser Bulut cinayetleri arasında benzerlik olduğu iddiasıyla cinayetin bir numaralı şüphelisi haline gelen Yunus Kahraman, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanmış ve olayla ilgisi bulunmadığını iddia etmişti.

İzmir'de cinayet şüphesiyle tutuklanan Yunus Kahraman kimdir? Seri katil mi?

Gülümser Bulut'un ölü bulunmasından kısa süre önce teyzesini ziyaret ettiğini belirten Yunus Kahraman, teyzesiyle birlikte kahvaltı ettiklerini, sohbet sonrası evden ayrıldığını öne sürdü.

ÖZLEM AKUSTA HALA KAYIP

Gülümser Bulut olayının yanı sıra bir süredir kayıp olan Özlem Akusta isimli kadının da son görüştüğü kişinin Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Yunus Kahraman, yaptığı açıklamada Özlem Akusta ile son olarak Fahrettin Altay Meydanı'nda buluştuğunu, daha sonra kendisini görmediğini iddia etti. Kahraman, Özlem Akusta'dan ayrıldıktan sonra voleybol maçına gittiğini öne sürdü. Emniyet ekipleri ise Yunus Kahraman ile Özlem Akusta'nın birlikte Karaburun'a gittiğini tespit ederken iki kişinin de telefonlarının birbirlerine yakın sürelerde kapalı olduğunu belirledi. Bununla birlikte Yunus Kahraman'ın olaydan bir gün önce araç kiraladığı ve bu araçla Karaburun'a gittiği belirlendi.

İzmir'de cinayet şüphesiyle tutuklanan Yunus Kahraman kimdir? Seri katil mi?

Bu olayla birlikte Özlem Akusta'nın kaybolmasının ardından ATM'den Akusta'nın kartıyla para çekildiği ortaya çıktı. ATM'nin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olayı bilirkişiye gönderdi. Bilirkişi, Yunus Kahraman ile ATM'den para çeken kişinin el yapısının birbirine çok benzediğini kaydetti. Böylece Yunus Kahraman'ın Özlem Akusta'nın kartından para çektiği kesinleşti.

Bugün yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan Yunus Kahraman, sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, Yunus Kahraman'ı tutuklayarak cezaevine gönderdi.