Son dakika İzmir haberleri… İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 944 milyon liralık yatırımla kente kazandırdığı 3 tesis ve 364 otobüsün hizmete alımı için geri sayım başladı. Tamamlanan Ödemiş Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi, Havuz İzmir, İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi ile İzmir ulaşımına güç katmak için satın alınan otobüsler, 25 Haziran Cuma günü törenle hizmete giriyor.

Açılışlar Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacak. Kılıçdaroğlu aynı gün ülke genelinde tek kalemde yapılan en büyük otobüs ihalesiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan 364 yeni otobüsün hizmete alım törenine de katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu gururun tüm İzmir’in olduğunu söyleyerek, iki yıldır tohumlarını attıkları projelerin meyve vermeye başladığını kaydetti. Başkan Soyer, Cuma günü 4 büyük yatırımı Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile hizmete alacaklarını dile getirdi. İzmir’e hizmet ettiklerini söyleyen Soyer, aynı şekilde hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı

  • Kılıçdaroğlu sabah 10.30'da Ödemiş Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi'nin açılışını yapacak
  • 13.00'da Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda yer alan Havuz İzmir'in açılış törenine katılacak
  • Sasalı’daki İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi 14.30’da açılacak
  • Saat 16.00’da Fuar İzmir'de 364 yeni otobüsün hizmete alınması töreni düzenlenecek.

son dakika izmir haberleri