Son dakika İzmir haberleri… Modeko İzmir Mobilya Fuarı 2021 nerede, ne zaman düzenleniyor ve katılımcı listesi kimler var sorularının yanıtları ortaya çıktı. 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, Fuar İzmir’de başladı. Kısıtlama tedbirleri alınarak yapılan MODEKO’nun salgın sürecindeki ilk fiziki fuar olduğuna dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu sıkıntılı süreçte hedefimizden hiç şaşmadan fuarlarımızı dijital ortama taşıdık” dedi. Türkiye mobilya sektörüne ve İzmir ekonomisine önemli katma değer sağlayan MODEKO 2021 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı başladı. “Güvenli Fuar Alanı” belgeli Fuar İzmir’de yapılan açılış töreninin ardından, 300’e yakın katılımcısıyla konuklarını ağırlamaya başladı.

Pandemi sürecindeki ilk fiziki fuarın açıldığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, fuara Orta Doğu, Balkanlar, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri dahil pek çok ülkeden profesyonel ziyaretçi ve alım heyetinin geleceğini belirtti. Sektörün ciddi kayıplar yaşamasına karşın, ‘fuarlar kenti İzmir’ hedefinden vazgeçmediklerini söyleyen Başkan Soyer, “Pandemi süreci boyunca dünyanın hiçbir yerinde fiziken gerçekleşemeyen fuarlar nedeniyle, sektör ciddi kayıplar yaşadı. Sektörün kayıplarını azaltmak, fuarcılığı yeniden canlandırmak adına fuarlarımızı dijital ortama taşıdık. İZFAŞ şirketimiz tarafından tamamı özgün ve İzmirli yazılımcıların geliştirdiği dijital altyapımız sayesinde, Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’in, üç boyutlu modellemesi, bir sanal platforma dönüştürüldü. Böylece kendi alt yapımız ile Olivtech, Ekoloji İzmir ve 14. Travel Turkey İzmir Dijital Fuarı’nı, sanal ortamda gerçekleştirdik. Bu sayede, ülke ve İzmir ekonomisine katkı sağladık.” dedi.

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 2021 katılımcı listesi

Sektörün en prestijli 300’e yakın markasının yer aldığı MODEKO 2021 Fuarında, yerli ve yabancı ziyaretçiler ağırlanmaya başlandı. Fuara; Orta Doğu’dan Lübnan, Katar, Umman, Irak, Suriye, Dubai, Filistin, Libya ve Sudan’dan alım heyetlerinin geleceği, yine balkan ülkelerinden; Sırbistan, Kosova, Bosna Hersek, Arnavutluk ile Rusya ve Türki Cumhuriyetleri dahil birçok ülkeden gelecek ziyaretçi ve alım heyetinin fuar alanında olacağı belirtildi. Aydın, Manisa, Muğla, Antalya, Adana ve Ankara başta olmak üzere çevre il ve bölgelerden de mobilya ihtiyacını karşılayacakların fuara katılması bekleniyor.

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 2021 katılımcı listesi

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 2021 nerede, ne zaman?

Modeko İzmir Mobilya Fuarı 2021 İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan Fuar İzmir’de düzenleniyor. Fuar, 6 Nisan 2021 Salı ile 10 Nisan 2021 Cumartesi günleri arasında düzenlenecek.

Modeko İzmir Mobilya Fuarı’nda yer alan ürün grupları

  • Klasik ve modern mobilyalar
  • Eskitme ve modüler mobilyalar
  • Masa, sandalye, kanepe ve koltuklar
  • Bebek ve genç odaları
  • Yatak ve yatak setleri
  • Ofis mobilyaları
  • Mutfak mobilyası
  • Bahçe mobilyaları
  • Ev dekorasyonu ve aksesuarları
  • Aydınlatma ekipmanları
  • Sektörel yayınlar

son dakika izmir haberleri