Pinhani izmir konser 29 Ekim 2021 Cuma günü yapılacak. Pinhani İzmir konseri saat 18.00’de başlayacak. İzmir Opitmum Outlet’te yapılacak konser etkinliği ücretsiz olacak. Sevilen müzik grubu Pinhani, en güzel şarkılarını İzmirliler için seslendirecek.

29 Ekim Cuma günü Gaziemir Optimum Bahçe’de başlayacak konsere tüm İzmirliler davetli. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında organize edilen konser etkinliğinde sahneye çıkacak olan Pinhani, sevilen şarkıları ile İzmirlilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

2004 yılında kurulan ve alternatif rock türünde müzikler üreten Pinhani müzik grubu, birçok dizi ve filmde de müzikleri ile yer aldılar. Grubun hem solisti hem de kullandığı farklı müzik aletleri ile lokomotifi olan Sinan Kaynakçı, aynı zamanda şarkıların söz ve müziklerini de kendisi hazırlıyor.

Pinhani izmir konser 2021 etkinliğine katılmak isteyenler, PCR testini ya da aşı kartını beraberinde getirecek. Etkinlikte tüm salgın tedbirleri uygulanacak ve HED kodu taraması da yapılacak.

Pinhani izmir konser 29 Ekim 2021 Cuma

  • Konser adı: Pinhani izmir konser 29 Ekim 2021
  • Konser tarihi saati: 29 Ekim 2021 Cuma / 18.00
  • Konser yeri mekanı: İzmir Optimum Outlet Bahçe / Gaziemir

son dakika izmir haberleri