Yunus Kahraman İzmir olayında yeni gelişmeler... Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Gülümser Bulut cinayetiyle suçlanan Yunus Kahraman canlı yayında açıklamalarda bulundu. Cinayeti kendisinin işlemediğini savunan Yunus Kahraman, Gülümser teyzesi ve Hatice'nin kendilerine bir gün önceden geldiğini ve ikisinin de halıların yıkanması gerektiğini söylediğini, bu nedenle Gülümser Bulut'un evine gittiğini ifade etti.

Yunus Kahraman İzmir olayında yeni gelişme! Canlı yayında konuştu

YUNUS KAHRAMAN KONUŞTU

Teyzesinin yanına gittiği gün beraber kahvaltı ettiklerini ifade eden Yunus Kahraman, güzel bir sohbet ettiklerini belirterek zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını söyledi. Teyzesinin kendisini eve almama gibi bir durumun olmadığını kaydeden Yunus Kahraman, muhabirin "Çantanın içinde ne vardı" sorusuna "Yedek çorap, tişört ve kozmetik malzemeleri gibi şeyler." şeklinde yanıt verdi. Evden çıkarken elinde bulunan kırmızı poşetin içinde ise çürük kavun olduğunu ifade etti.

Yunus Kahraman İzmir olayında yeni gelişme! Canlı yayında konuştu

Nilgün Kırlı'nın kardeşinin olayı çarpıtmak istediğini belirten Yunus Kahraman, bu olayın kendisiyle alakası olmadığını ve olayın açıklığa kavuşması için elinden geleni yapacağını ifade etti. Öte yandan Yunus Kahraman, Özlem Akusta olayı ile bu konunun da alakası olmadığını belirtti.