İzmir’de 1999 yılında Nilgün Kırlı’yı öldüren ve 15 yıl cezaevinde kalmasının ardından afla tahliye edilen Yunus Kahraman üzerindeki şüpheler devam ediyor. Yunus Kahraman’ın teyzesi Gülümser Bulut’un cansız bedeni, Konak ilçesinde bulunan evinde battaniyeye sarılı şekilde bulunmuştu. Gülümser Bulut’u ve 1 yıldan fazla süredir kayıp olan eski kız arkadaşı Özlem Akusta’yı öldürdüğü şüphesi ile tutuklu olan seri katıl zanlısı Yunus Kahraman’ın el fotoğrafı, Özlem Akusta’nın banka kartından para çeken kişinin el fotoğrafı ile karşılaştırılacak.

GÜLÜMSER BULUT CİNAYETİ DAVASI

Gülümser Bulut’un Konak ilçesinde bulunan bir evde, çekyatın içinde battaniyeye sarılı cesedinin bulunmasına ilişkin görülen dava devam ediyor. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya Gülümser Bulut’un yeğeni olan tutuklu sanık Yunus Kahraman ile Gülümser Bulut’un kızı tutuksuz sanık H.A. ve avukatlar katıldı. Duruşmada, Ege Üniversitesi Hastanesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından rapor hazırlandığı ve sanık H.A.’nın cezai ehliyetini etkileyecek bir ruhsal rahatsızlığının olmadığı kaydedildi.

EL İZLERİ KARŞILAŞTIRILACAK

Savcılık makamı, seri katil zanlısı Yunus Kahraman’ın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Savcılık makamı ayrıca H.A.’nın da tutuklanmasını istedi. Yunus Kahraman ise eşinin doğum yaptığını, 56 günlük bir bebekleri olduğunu söyledi ve tahliyesini talep etti. Mahkeme, Yunus Kahraman’ın tutukluluğunun devamına karar verirken, H.A.’nın tutuklanma talebini reddetti. Ayrıca 1 yıldır kayıp olan Özlem Akusta’nın banka kartından para çeken kişinin el fotoğrafı ile Yunus Kahraman’ın el fotoğrafının karşılaştırılması için Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından bilirkişi raporu hazırlanmasına karar verdi.