Çukur dizisinde Ayşe Koçovalı karakterine hayat veren oyuncu İrem Altuğ, ekranlara gelen her yeni bölümle daha da merak ediliyor. Çukur Ayşe Koçovalı kimdir? İrem Altuğ kimdir? Evli mi? Nereli? Dizileri ne? başlıklarıyla arama yapan dizi severler, oyuncu İrem Altuğ’a ve canlandırdığı karaktere dair tüm ayrıntıları merak ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil ve Perihan Savaş’ın rol aldığı Çukur dizisinde önemli rol üstlenen İrem Altuğ’un hayatına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

ÇUKUR AYŞE KİMDİR? GERÇEK ADI NE?

Çukur dizisinde Ayşe Koçovalı karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı İrem Altuğ’dur. Çukur dizisinde Selim Koçovalı’nın karısı, Karaca ve Akın’ın annesi olan Ayşe Koçovalı, dizide hırsları olan kurnaz gelin rolünde oynuyor. Sırları olan Ayşe Koçovalı’nın yaptıkları, yeni bölümlerde ortaya çıkmaya devam ediyor.

damla sönmez evli mi, boyu kaç, sevgilisi kim

İREM ALTUĞ KİMDİR? NERELİ?

1980 doğumlu olan İrem Altuğ İstanbulludur. Acıbadem’de ilkokulu, Ümraniye’de liseyi tamamlayan İrem Altuğ, 1988’de reklam yıldızı yarışmasına katıldı ve kendi grubu içinde birincilik elde etti. 1988 ile 1998 yılları arasında birçok markanın reklamlarında oynayan Altuğ, usta isimlerden oyunculuk eğitimleri de alarak çeşitli tiyatrolarda, dizi ve filmlerde oynamaya başladı. 1989 yılında Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit’in başrolde olduğu Karılar Koğuşu sinema filminde rol alan İrem Altuğ, yıllar içinde birçok filmde ve dizilerde rol aldı. 2000 yılında Amerika’ya giden ve bir üniversitede tiyatro bölümünde okuyarak buradan mezun olan İrem Altuğ, bu yıllarda bir çok yabancı sinema filminde ve tiyatro oyununda rol aldı. Sadece oyunculuk alanında iddialı olmayan İrem Altuğ, dans konusunda da eğitimler aldı, dans dersleri vermeye başladı ve birçok müzik klibinde oynadı.

İREM ALTUĞ EVLİ Mİ? HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Oyuncu İrem Altuğ evli değil. İrem Altuğ’un, Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıran Necip Memili ile aşk yaşadığı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Taraflar bu konuda açıklama yapmıyor. Oyuncu İrem Altuğ, bir çok sinema filminin yanı sıra, izlenme rekorları kıran dizilerde de rol aldı. Ihlamurlar Altında sizinde Feride karakterini canlandıran İrem Altuğ, Vazgeç Gönlüm, Kayıp Aranıyor, Aşk Ekmek Hayaller ve Masum dizisinin ardından Çukur dizisinde rol almaya başladı.

defne samyeli yaşı, boyu, oynadığı diziler