Masterchef Türkiye yarışması TV8 ekranlarında hafta içi Pazartesi ile Cuma günleri arasında yayınlanıyor. Final haftasının yaklaştığı Masterchef Türkiye’de son 5’e kalan ve yarışmanın iddialı adaylarından olan Alican Sabunsoy’un hayatı merak ediliyor. Masterchef Alican Sabunsoy kim, burnu estetik mi, burcu ne, evli mi? Soruları yanıt arıyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyesi olduğu ve sunduğu Masterchef Türkiye’de yarışan Alican Sabunsoy’a dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF ALİCAN SABUNSOY KİM?

1991 yılında doğan ve Adanalı olan Alican Sabunsoy, Mersin’de üniversite eğitimi aldı ve Adana’da bir süre çalıştıktan sonra İstanbul’a taşındı. Kebap uzmanı olan Alican Sabunsoy’un Uzakdoğu mutfağına da yakın ilgisi var. Masterchef Türkiye yarışmasına katılan Alican Sabunsoy, son 5 yarışmacı arasında kalarak şimdiden büyük bir başarıya imza attı.

ALİCAN SABUNSOY’UN BURNU ESTETİK Mİ?

Özellikle Masterchef Alican Sabunsoy’un hayranları Alican’ın burnunun estetik olduğunu yazıyor. Alican Sabunsoy’un burnu estetik değil. Bu konuda Alican’ın bir paylaşımı ya da bilgilendirmesi bulunmuyor.

MASTERCHEF GÜZİDE MERTCAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

ALİCAN SABUNSOY’UN BURCU NE?

Masterchef Alican Sabunsoy Oğlak burcudur. 5 Ocak 1991 doğumlu Alican Sabunsoy 1,87 boyundadır ve 28 yaşındadır.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

ALİCAN SABUNSOY EVLİ Mİ?

Masterchef Alican Sabunsoy’un evli olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor ancak bekar olduğu değerlendiriliyor.