Masterchef Türkiye’de yarışan Ekin Eylem Ulaş, finale doğru istikrarlı şekilde yoluna devam ediyor. Yarışmanın takipçileri tarafından hayatı merak edilen Masterchef Ekin, büyük bir hayran kitlesine sahip. Masterchef Ekin Eylem Ulaş kimdir ve nerelidir? Masterchef Ekin kaç yaşında? Kimin kuzeni? Soruları yanıt arıyor. Ekin Eylem Ulaş hakkında merak edilenler ve cevaplar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF EKİN EYLEM ULAŞ KİMDİR?

1988 yılında Bursa’da doğan Ekin Eylem Ulaş, kariyerini aşçılık yönünde geliştirmeye karar verdikten sonra dünyanın pek çok gastronomi merkezini gezmiştir. Aşçılık tecrübesi kazanan ve ünlü mekanlarda çalışan Ekin Eylem Ulaş, pek çok spor dalıyla da yakından ilgileniyor. 28 ülke gezdiği bilinen Ekin Eylem Ulaş sıkı bir Fenerbahçeli.

MASTERCHEF EKİN NERELİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Ekin Eylem Ulaş aslen Elazığlıdır. Bursa doğumlu olan Ekin’in babası Elazığ’dan Bursa’ya taşınmıştır.

MASTERCHEF RIFAT YURTTAŞ KİMDİR, NERELİ, DOĞUM TARİHİ VE BOYU

MASTERCHEF EKİN KAÇ YAŞINDA?

Masterchef’te yarışan Ekin Eylem Ulaş 31 yaşındadır. Ekin Eylem Ulaş’ın 1 abisi ve 1 ablası bulunuyor. Masterchef Ekin yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF SUNA AYDIN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

MASTERCHEF EKİN KİMİN KUZENİ?

Masterchef Ekin Eylem Ulaş İclal Aydın’ın kuzenidir. Oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu İclal Aydın ile kuzen olduklarını duyuran Ekin Eylem Ulaş, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmıştı.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA ŞEF KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?