Geçtiğimiz yıllarda, 39 yaşındaki yönetmen Tayfur Aydın ile evlenen ve 1 yıl sonra boşanan oyuncu Meltem Miraloğlu’nun, önceki haftalarda 80 yaşındaki bir Amerikalı ile evlendiği ortaya çıkmıştı. Tüm Türkiye bu olayın ardından Meltem Miraloğlu kimdir? Eşi kim, Meltem Miraloğlu nereli, Meltem Miraloğlu kaç yaşında ve yer aldığı diziler ile ilgili aramalar gerçekleştirdi. İçeriğimizde tüm bu sorulara cevap veriyoruz.

MELTEM MİRALOĞLU’NUN HAYATI

Meltem Miraloğlu 13 Ocak 1987 yılında Diyarbakır’da doğdu. Oyunculuğa karşı ilgisi çocuk yaşlarda başlayan Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile başlayan Meltem Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisinde canlandırdığı çocuk gelin “Hayat” karakteri ile tanındı. Dizinin devam ettiği günlerde Türkiye’de popüler isimler arasında yer alan Meltem Miraloğlu, dizinin bitiminin ardından başka bir dizi projesinde yer aldı.

MELTEM MİRALOĞLU’NUN EŞİ KİM?

Adını Kalbime Yazdım dizisinde “Dicle” karakterine hayat veren oyuncu, dizinin 20. Bölümde final yapmasının ardından 2016 yılında yönetmen Tayfur Aydın ile evlendi. Çiftin evlilikleri 2017 yılında sona erdi ve Meltem Miraloğlu Amerika’ya taşındı. Dil öğrenmek için Amerika’ya giden 32 yaşındaki oyuncu, burada 80 yaşındaki Patrick ile evlendi. Meltem Miraloğlu, oyunculuk kariyerine Amerika’da devam etmek istediğini, yaşadığı ülkede star olacağını dile getirdi.

defne samyeli oynadığı diziler, boyu kaç, burcu ne