Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyeleri arasında yer alan Tevfik Özlü, zaman zaman televizyon ekranlarında yer alarak vatandaşları bilgilendiriyor.

Prof. Dr. Tevfik Özlü'nün hayatı, yaşı, nereli olduğu ve buna benzer araştırmalar ise devam ediyor. Prof. Dr. Tevfik Özlü'yle ilgili tüm detaylar, haberimizde...

PROF. DR. TEVFİK ÖZLÜ KİMDİR - HAYATI

Prof. Dr. Tevfik Özlü ilk ve ortaöğretimini Aydın'da tamamladı. Uludağ Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi'ni kazanan Tevfik Özlü, göğüs hastalıkları anabilim dalında uzmanlığını tamamladı. Mezuniyeti sonrası Elazığ Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. bir süre sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda yardımcı doçentlik görevinde bulundu. Bir yıl sonra yoğun bakım bilim dalını kurdu. Türkiye'nin birçok üniversitesinde eğitim veren Tevfik Özlü, şimdilerde Karadeniz Teknik Üniversitesi Hasta Hakları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin müdürlüğünü üstleniyor.

Kariyeri boyunca birçok makaleye imza atan Tevfik Özlü, makalelerini Türkçe ve İngilizce olarak yayınladı. Akademik alanda birçok kitap yazan Tevfik Özlü, Karadeniz, Günebakış, Sabah gazetelerinde de yazdı.

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi

PROF. DR. TEVFİK ÖZLÜ NERELİ

Prof. Dr. Tevfik Özlü Aydın'da doğdu. Özlü'nün aslen Aydınlı olduğu ifade ediliyor.

PROF. DR. TEVFİK ÖZLÜ KAÇ YAŞINDA

Prof. Dr. Tevfik Özlü 1963 yılında doğmuştur ve 57 yaşındadır.

fizyoterapist zafer aksungur muayene ücreti kliniği nerede iletişim