Televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşan Bayi Toplantısı filminin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Bayi Toplantısı filmi oyuncuları kim ne zaman çekildi, Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi, Bayi Toplantısı filmi hangi otelde çekildi sorularının yanıtları ortaya çıktı. Bir kahkaha şölenine dönüşen filmin senaryosunu İbrahim Büyükak yazdı. Büyükak daha önce Küçük Esnaf ve Yol Arkadaşım filmlerinin senaryolarını yazmıştı. Bayi Toplantısı filminde küçük esnafların büyük hikayesi ekranlara taşınıyor.

Bayi Toplantısı filminin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. BKM Film tarafından çekilen filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol ve Büşra Pekin paylaşıyor. Komedi türü ile çekilen film 115 dakika sürüyor. 2 hafta 3 gün olarak izleyici ile buluşan Bayi Toplantısı filmini 944.057 seyirci izledi ve filmin hasılatı ise şu ana kadar 17.055.580,00 TL oldu.

Bayi Toplantısı filminde, Anadolu’dan İstanbul’a gelen Namık, Adem ve Sadık, hayatlarının sıkıntılı dönemlerini yaşarken yolları bir bayi toplantısında tuabet kesişiyor. Beklenmedik olayların ardından kendilerini çılgın bir planın içinde buluyorlar. 3 bayinin içine düştükleri durumdan kurtulmak için birbirlerine güvenmekten ve hızlı hareket etmekten başka şansları kalmıyor.

Bayi Toplantısı filmi ne zaman çekildi?

Komedi şöleni olan Bayi Toplantısı filmi 2020 yılında çekildi. Filmin çekimlerine 2019’un son aylarında başlandı ve 2020’nin ilk aylarında çekimler tamamlandı. Film 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girerek tuabet giriş sinemaseverler ile buluştu.

Bayi Toplantısı filmi nerede çekildi?

Bayi Toplantısı filmi Konya ve İstanbul’da çekildi. Filmin çekimlerinin tamamlanması için İstanbul’un ve Konya’nın farklı noktalarında çekim setleri kuruldu.

Bayi Toplantısı filmi hangi otelde çekildi?

Bayi Toplantısı filmi Yurdaeroğlu Resort otelde çekildi. Bu otelin adı gerçek değildir. Otelin adı senaryo gereği Yurdaeroğlu Resort olarak değiştirilmiştir.

Bayi Toplantısı filmi oyuncuları kim?

  • İbrahim Büyükak - Namık
  • Onur Buldu - Sadık
  • Doğu Demirkol - Adem
  • Büşra Pekin - Övgü
  • Safa Sarı - Demircan
  • Deniz Hamzaoğlu

Bayi Toplantısı filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Çağla Demir, Rıza Akın, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Zeyno Eracar, Müfit Kayacan, Tuğçe Karabayır ve Gamze Karaduman var.

Bayi Toplantısı filmindeki şarkıcı kim şarkı söyleyen kadın

Bayi Toplantısı filmindeki şarkıcı sanatçı Simge Sağın'dır. Bayi Toplantısı filminde şarkı söyleyen kadın aramasının cevabı ortaya çıktı. Filmde konuk oyuncu olarak yer alan Simge Sağın, filmin bir bölümünde yer almış ve şarkı söylemiştir.