TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının ikinci sezonu tüm hızıyla devam ediyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı moda programının yeni yarışmacıları arasında yer alan Ayşegül Toptaş’ın hayatı merak ediliyor. Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kimdir, nereli? Doya Doya Moda Ayşegül Toptaş kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yarışmaya iddialı başlayan, yarışmanın tek favorisinin kendisi olduğunu söyleyerek rakiplerine gözdağı veren Ayşegül Toptaş, gidici değil kalıcı olduğunu vurguladı. 4 jüri üyesinin yarışmacıları puanladığı, her hafta bir ismin altın kolyenin sahibi olurken, bir ismin ise yarışmaya veda ettiği programda yer alan Ayşegül Toptaş’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, kilosu ve boy bilgisi ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL TOPTAŞ KİMDİR?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ayşegül Toptaş 1992 yılında dünyaya geldi ve yarışmaya Denizli şehrinden katılıyor. Modanın, alışılmışın dışındaki uyum hali olduğunu söyleyen Ayşegül Toptaş, bu uyumu göstermeye geldiğinin altını çiziyor. Yarışmacılar arasında Rabia Ağca’nın kendisine sempatik ve doğal geldiğini söyleyen Ayşegül Toptaş, ilerleyen zamanlarda ne olacağını ise bilemeyeceğini kaydediyor.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, boy kilo nedir, kaç yaşında?

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL NERELİ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ayşegül Toptaş Denizlilidir. Yarışmaya Denizli ilinden katılan Ayşegül Toptaş yarışmada rakibinin olmadığını, favorinin kendisi olduğunu dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşegül Toptaş 28 yaşındadır.

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacılarından olan Ayşegül Toptaş 90 kilodur. Ayşegül Toptaş 44 bedendir.

Doya Doya Moda Bahar Candan kim, kilosu kaç, eski hali nasıl, kaç yaşında, nereli?

DOYA DOYA MODA AYŞEGÜL BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Ayşegül Toptaş’ın boyu 165 cm’dir.