Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan son günlerin en merak edilen isimlerinden biri oldu. Bahar Candan’ın hayatı, kim olduğu, yaşı, boyu ve ailesi hakkında detayları araştırma yapan yarışma severler, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda Bahar Candan boyu kaç? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç yaşında? Bahar Candan’ın babası kim? Sorularının yanıtını arıyor. İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Bahar Candan, sesi, tarzı ve çıkışları ile uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı. Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşulan Bahar Candan, klipleri ile de uzun süre sosyal medyanın dilindeydi. Bahar Candan’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Bahar Candan, avukat olmak istediğini sık sık dillendiriyor. Magazin sayfalarının değişmez isimlerinden olan Bahar Candan, İşte Benim Stilim yarışması ile tanınmıştı. Doya Doya Moda programına katılan Bahar Candan, yine iddialı çıkışları ile gündemde kalmayı başarıyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. 1998 doğumlu olan Bahar Candan Kova burcudur.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın boyu 170 cm’dir. Programa katılabilmek için 44 bedene kadar çıkan Bahar Candan’ın önceki kilosu 47 idi.

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN’IN BABASI KİM?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın babası Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Babası Hakan Candan’ın eğitimci olduğunu söyleyen Bahar Candan, babasının muhafazakar biri olduğunu söylemişti. Bahar Candan’ın Nihal Candan adında bir de ablası var.

Bahar Candan