Magazin basınının yakından tanıdığı bir isim olan Bahar Candan geçtiğimiz haftalarda Doya Doya Moda programına yarışmacı olarak katılmıştı. Bahar Candan’ın hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda Bahar Candan kaç kilo? Doya Doya Moda Bahar Candan son hali nasıl? Bahar Candan kaç yaşında? Bahar Candan nereli? Bahar Candan babası kim? Sorularının cevabını arıyor. Ablası ile birlikte bir moda programına katılan ve ilk olarak bu programla tanınan Bahar Candan, farklı tarzı, kendine has kişiliği ve ilginç ses tonu ile kısa zamanda dikkatleri üzerine çekti. Açıklamaları ve çıkışları ile gündemde kalmayı başaran Bahar Candan, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuldu. Doya Doya Moda programına katılan Bahar Candan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu, boyu ve son hali ile babası hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi’nin Hukuk Fakültesi bölümünde eğitimine devam eden Bahar Candan, ablası gibi avukat olmak istiyor. Farklı tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, İşte Benim Stilim yarışması ile tanındı. Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla gündeme gelen Bahar Candan, sosyal medya hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu söylemişti.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, boy kilo nedir, kaç yaşında?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. Dondurma Gibisin ve Dom Perignon adını verdiği şarkılarına çektiği kliplerle gündem olan Bahar Candan, Doya Doya Moda programında yeni bir şarkı hazırladığını ve klip çekeceğini söyleyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

BAHAR CANDAN NERELİ?

Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacısı olan Bahar Candan aslen Mersinlidir. İstanbul’da doğup büyüyen Bahar Candan, yaşantısını İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

Bahar Candan

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 57 kilodur. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, Doya Doya Moda yarışmasına katılabilmek için 10 kilo almış ve 42 bedene çıkmıştı. Bahar Candan’ın boyu ise 170 cm’dir.

BAHAR CANDAN BABASI KİM?

Bahar Candan’ın babası Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Hakan Candan eğitimcidir. Babasından sık sık söz eden Bahar Candan, babasının eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan muhafazakar bir insan olduğunu dile getirmişti.

Doya Doya Moda Birben kimdir, evli mi, burcu ne, Birben Coşkun kaç yaşında, nereli?

Bahar Candan

BAHAR CANDAN SON HALİ NASIL?

Bahar Candan Doya Doya Moda programı için aldığı kilolarla gündemde kalmaya devam ediyor. Son hali ile çok konuşulan Bahar Candan, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglara da dikkat çekiyor.

Bahar Candan