TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük beden 7 kadın yarışmacının yer aldığı Doya Doya Moda yarışmasının şampiyonu belli oldu. Doya Doya Moda yarışmasının kimin 1. Olduğunu araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda kim kazandı 2020, Doya Doya Moda şampiyon kim? Doya Doya Moda kazanan birincisi kim oldu? Sorularının cevabını arıyor. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez’in oturduğu Doya Doya Moda yarışmasının finaline Hanzade Nuh, Su Baher, Sündüz Durmaz ve Betül Böçkün kalmıştı

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yarışma programının finali de çok izlenmişti. Programın şampiyonu ile ilgili yorumlar hala devam ediyor. TV8’in sevilen yarışma programı özellikle salgın döneminde izlenme rekorları kırdı. Yarışmacıların kıyasıya mücadele içinde olduğu ve jüri üyelerini etkilemeye çalıştığı yarışmanın yeni sezonu da izleyicilerle buluştu. Doya Doya Moda yarışmasını 2020 yılının ilk yarışmasında kimin kazandığı ve yarışmadan kimin şampiyon olarak ayrıldığı sorularının cevabı haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA KİM KAZANDI 2020?

2020 yılında Doya Doya Moda yarışmasını Betül Böçkün kazandı. Betül Böçkün finale Hanzade, Su ve Sündüz ile birlikte kaldı. 50 bin TL’lik ödülün de sahibi olan Betül Böçkün, diğer rakiplerini geride bırakarak yarışmadan birinci olarak ayrıldı. Jüri üyelerinden en çok oyu alan Betül Böçkün Doya Doya Moda yarışmasının 2020 yılında ilk kazananı olmayı başardı.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA ŞAMPİYON KİM?

TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında şampiyon Betül Böçkün’dür. Kuaförlük yapan Betül Böçkün 24 yaşındadır. Aslen Bingöllü olan ve Beylikdüzü’nde yaşayan Betül Böçkün’ün annesi ve babasının ayrı olduğu, annesiyle görüşmediği, sadece evlendiği zaman ve çocuğu olduğu zaman kısa bir süre görüştüğü biliniyor. Betül Böçkün’ü ve erkek kardeşini halaları büyütmüş. Daha önce evlenen ve boşanan Betül Böçkün’ün Emir adında bir oğlu olduğu ve 3 yaşındayken yaşamını yitirdiği biliniyor.

DOYA DOYA MODA KAZANAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Doya Doya Moda yarışmasını kazanan birincisi Betül Böçkün oldu. Yarışmanın kazananı olan Betül Böçkün’ün Murat adındaki sevgilisi de çok konuşulmuştu. Betül Böçkün sevgilisinden sık sık söz ederken birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından paylaşıyordu. Modaya çocukluğundan itibaren ilgi duyduğunu söyleyen Betül Böçkün, 90 kilo, 174 cm boyunda ve 42.44 bedendi.

DOYA DOYA MODA KAZANAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?