Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş’in yaşamına dair detayları merak eden yarışma severler, Doya Doya Moda Mehmet Güneş kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, ne iş yapıyor? sorularının cevabını araştırıyor. Daha önce katıldığı bir evlilik programı da olan Mehmet Güneş, modayla da oldukça ilgili bir isim olarak öne çıkıyor. Mehmet Güneş daha önce hangi programdaydı sorusunun yanıtı ortaya çıktı. 19 kardeş olduklarını, 9 erkek ve 9 kız kardeşi olduğunu söyleyen Mehmet Güneş, modayla ilgili iddialı olduğunu, kardeşlerini ve arkadaşlarını da kendisinin giydirdiğini, programı çok sevdiğini dile getirdi. Doya Doya Moda programına katılma nedeni olarak, kendisi için doğru giyinmenin bir sanat olduğunu kaydeden Mehmet Güneş, o sanatı konuşturmak istediğini söyledi. Modanın yanı sırada Urfa’nın geleneksel yemekleri başta olmak üzere mutfağa girmeyi çok sevdiğini ve turizmcilik ile uğraştığını dile getiren Mehmet Güneş, daha önce katıldığı evlilik programı ile uzun süre gündemde kalmıştı.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş kimdir?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Mehmet Güneş 1987 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Mehmet Güneş, televizyon ekranlarında daha önce bir evlilik programında yer almıştı. Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacıları arasına dahil olan Mehmet Güneş, yemek yapmayı, gezmeyi ve sosyalleşmeyi seven biri olduğunu söylüyor.

Doya Doya Moda Birben kimdir, evli mi, burcu ne, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Mehmet Güneş

Doya Doya Moda Mehmet Güneş nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş aslen Şanlıurfalıdır. Mehmet Güneş yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş kaç yaşında?

1987 doğumlu Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacılarından olan Mehmet Güneş 34 yaşındadır.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş

Doya Doya Moda Mehmet Güneş boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yarışma severlerle buluşan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Mehmet Güneş’in boyu ve kilosu hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş turizm işi yapıyor. Özel yatları olduğunu kaydeden Mehmet Güneş, bu yatları evlilik teklifleri ve özel günler için kiralıyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir, yaşı, boyu, evli mi, eşi kim, burcu, nereli?

Doya Doya Moda Mehmet Güneş

Doya Doya Moda Mehmet Güneş daha önce hangi programdaydı?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş daha önce Esra Erol’da adlı izdivaç programındaydı. Programdan ayrılan Mehmet Güneş’in Zuhal Topal’in programına geçeceği gündeme gelmiş, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bunu yalanlamıştı.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş’in katıldığı evlilik programı

Doya Doya Moda yarışmacısı Mehmet Güneş’in katıldığı evlilik programı Esra Erol’un sunduğu izdivaç programıdır.

Doya Doya Moda Mehmet Güneş