TV8 ekranlarında ikinci sezonu ile yayınlanan Doya Doya Moda programı hız kesmeden devam ediyor. Programın yeni yarışmacılarından olan Meriç Vurgun’un yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç, mesleği ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merak ediliyor. Erkek giyim mağazası olan ve aynı zamanda üniversite eğitimini de sürdüren Meriç Vurgun, modaya karşı büyük bir ilgisi olduğu için yarışmaya katılmaya karar verdiğini söylüyor. Yarışmanın ilk günlerinde iddialı çıkışlar yapan ve kalıcı olacağının sinyallerini veren Meriç Vurgun’un ilk hafta elenen yarışmacılardan olup olmayacağı Cuma günü yayınlanacak eleme gününde belli olacak. 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programa geçtiğimiz aylarda 7 erkek yarışmacı da katılmıştı. Çift olarak kombinler hazırlayan ve jürinin karşısına çıkan yarışmacılar, her hafta ödülün sahibi olmak ve elenmemek için kıyasıya bir rekabetin içine giriyor. Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Meriç Vurgun’un hayatı, kim, aslen nereli ve kaç yaşında olduğu, boy ve kilosu ile mesleği hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Meriç Vurgun kimdir?

Doya Doya Moda yarışmacısı Meriç Vurgun 1996 Balıkesir Bandırma doğumludur. Bandırma’da büyüyen ve aynı ilçede uzun yıllardır esnaflık yapan Meriç Vurgun’un daha önce kadın ayakkabı mağazası vardı. Şu an erkek giyim işiyle uğraşıyor. Meriç Vurgun aynı zamanda üniversite eğitimini de sürdürüyor.

Doya Doya Moda Ceren Keskin kimdir, boyu kaç, kaç kilo, kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda Meriç Vurgun nereli?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Meriç Vurgun Balıkesir Bandırmalıdır. İddialı yarışmacı, yaşamını Bandırma’da sürdürmektedir.

Doya Doya Moda Meriç Vurgun kaç yaşında?

1996 doğumlu olan Doya Doya Moda yarışmacısı Meriç Vurgun 25 yaşındadır. Meriç Vurgun’un evli olmadığı biliniyor.

Doya Doya Moda Meriç Vurgun boyu kaç?

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının yarışmacıları arasında yer alan Meriç Vurgun’un boyu 1.84 cm’dir. Meriç Vurgun 88 kilodur.

Doya Doya Moda Birben kimdir, nereli, kaç yaşında, Birben Coşkun kaç kilo, boyu kaç?

Doya Doya Moda Meriç Vurgun mesleği ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacısı Meriç Vurgun’un mesleği esnaflıktır. Meriç Vurgun, erkek giyim mağazası işi yapıyor.