TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programının dikkat çeken yarışmacılarından biri de Mira Muhtarzade oldu. 42-44 Beden olan 23 yaşındaki Mira Muhtarzade’nin hayatına dair detayları merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Mira Muhtarzade kimdir, nereli, kaç yaşında, soyadı ne, boyu kaç? Doya Doya Moda Mira Muhtarzade elendi mi? Sorularına yanıt aramaya başladı. Aslen İranlı olan Mira Muhtarzade’nin 3 yıldır İstanbul’da yaşadığı biliniyor. Çocukluğundan bu yana modayla ilgilendiğini, mesleği gereği modayı yakından takip ettiğini söyleyen Mira Muhtarzade, tarzına güvendiğini ve Doya Doya Moda yarışmasında şampiyon olacağını söylüyor. Hüzünlü bir hayat hikayesi olan Mira Muhtarzade’nin yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA MİRA MUHTARZADE KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mira Muhtarzade 1997 İran doğumlu. Modellik yapan ve moda ile yakından ilgilenen Mira Muhtarzade yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. 15 yaşında zorla evlendirildiğini söyleyen Mira Muhtarzade, 18 yaşına kadar evli kalmış ve sürekli şiddet görmüş. Psikolojik tedavi gördüğünü kaydeden Doya Doya Moda yarışmacısı Mira Muhtarzade, çocukluğunun elinden alındığını dile getirmişti.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Mira Muhtarzade

DOYA DOYA MODA MİRA NERELİ, SOYADI NE?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mira aslen İranlı. İstanbul’da yaşayan Mira’nın soyadı ise Muhtarzade’dir. Dövmesinde “geçmiş tozdur, üfle gitsin” yazdığını söyleyen Mira Muhtarzade, dövmeyi küçükken yaptırdığını söylüyor. İstanbul’a 20 yaşında geldiğini söyleyen Mira Muhtarzade, zorla evlendirildiği adamın kendisinden 15 yaş büyük olduğunu dile getirmişti.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir? Su Baher kaç yaşında, nereli, boyu kaç, kaç kilo, hangi dizide oynadı?

Mira Muhtarzade

DOYA DOYA MODA MİRA KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmasının iddialı isimlerinden Mira Muhtarzade 23 yaşında. İran’da evli kaldığı süreçte 4 kez boşanma davası açtığını, 18 yaşına geldiğinde ise ailesinin karşısında durarak, bu duruma tahammül edemediğini söylediğini kaydetti. Programın yeni bölümünde annesine yazdığı mektubu da okuyan Mira Muhtarzade, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Mira Muhtarzade

DOYA DOYA MODA MİRA MUHTARZADE’NİN BOYU / KİLOSU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Mira Muhtarzade’nin boyu 164 cm, kilosu ise 72’dir. Programın bir diğer yarışmacısı Sepideh Su Baher gibi İranlı olan Mira Muhtarzade, programın iddialı isimleri arasında bulunuyor.