Doya Doya Moda yarışma programı TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Programın en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nu programda göremeyen izleyiciler, neden olmadığını merak edip araştırmaya başladı. Doya Doya Moda Sabiha elendi mi? Doya Doya Moda Sabiha neden yok? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Yarışmaya İstanbul’dan katılan ve 24 yaşında olan Sabiha Küçükislamoğlu aslen Rizeli ve İstanbul’da çiğ köfte dükkanı işletiyor. 42-44 beden olan Sabiha daha önce evlenip boşandı ve bu evlilikten Çınar adında bir oğlu var. Eşinden kısa süre önce ayrıldığını, bekar bir anne olarak yarışmaya katıldığını söyleyen Sabiha Rümeysa, eski eşi ile kötü bir şekilde ayrılmadıklarını, sadece anlaşamadıklarını dile getirmişti. Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu bu hafta neden yok, nerede? Sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Küçükislamoğlu yarışmadan henüz elenmedi. Sabiha, diğer yarışmacıların da zaman zaman yaptığı gibi özel izin hakkını kullandı ve bir süre yarışmada yer almayacak.

DOYA DOYA MODA SABİHA NEDEN YOK?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha yapım ekibinden izin aldığı için yarışmada bu hafta yok. Özel izin hakkını kullanan ve kısa bir süre yarışmada yer almayacak olan Sabiha Küçükislamoğlu’nun önümüzdeki haftalarda yarışmaya yeniden katılması bekleniyor.

Doya Doya Moda Sabiha kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç, evli mi?

Sabiha Küçükislamoğlu