TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda programının iddialı yarışmacılarından olan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu’nun hayatına dair detaylar merak ediliyor. Doya Doya Moda Sabiha kimdir? Doya Doya Moda Sabiha Küçükislamoğlu nereli? Doya Doya Moda Sabiha kaç yaşında? Doya Doya Moda Sabiha soyadı ne? Doya Doya Moda Sabiha elendi mi? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. 7 büyük beden kadın yarışmacının yarıştığı ve 4 jüri üyesinin yarışmacıları değerlendirdiği program en çok izlenen moda programları arasında yer alıyor. Her hafta bir yarışmacının altın kolyenin sahibi olduğu yarışmada bir yarışmacı da programa veda ediyor. Programın iddialı isimlerinden olan Sabiha Küçükislamoğlu’nun hayatı, biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaş bilgisi ve elenme durumuna dair detaylar haberimizde yer buluyor.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda programının ikinci sezonunda yarışan Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu 1996 yılında doğdu. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Sabiha Küçükislamoğlu çiğ köfte dükkanı işletiyor. 42-44 beden olan Sabiha Küçükislamoğlu bir süre önce eşinden boşandı ve Çınar adında bir oğlu var.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, nasıl kilo verdi? İşte cevabı

Sabiha Küçükislamoğlu

DOYA DOYA MODA SABİHA KÜÇÜKİSLAMOĞLU NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu Rizelidir. İstanbul’da yaşayan Sabiha Küçükislamoğlu, eşinden kısa süre önce ayrıldığını ve bekar bir anne olduğunu dile getirmişti.

DOYA DOYA MODA SABİHA KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha 24 yaşındadır. Eski eşi ile kötü bir şekilde ayrılmadıklarını söyleyen Sabiha Küçükislamoğlu, sadece anlaşamadıklarını söylemiş, bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdiklerini ifade etmişti.

Sabiha Küçükislamoğlu

DOYA DOYA MODA SABİHA SOYADI NE?

Doya Doya Moda ikinci sezon yarışmacısı Sabiha Rümeysa’nın soyadı Küçükislamoğlu’dur. Yarışmaya çocuğu için katıldığını söyleyen Sabiha Küçükislamoğlu, tek başına annelik yaptığını ve bunu göstermek istediğini dile getirmişti.

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir, nereli, kaç yaşında, kaç kilo, boyu kaç?

DOYA DOYA MODA SABİHA ELENDİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu yarışmadan henüz elenmedi. Sabiha Rümeysa’nın yarışmaya devam edip etmeyeceği Cuma günü yapılacak eleme programında belli olacak.

Sabiha Küçükislamoğlu