Doya Doya Moda yarışmacısı Sanaz Shadian’ın yaşamına dair ayrıntıları araştıran izleyiciler, Doya Doya Moda Sanaz kimdir? Doya Doya Moda Sanaz nereli? Doya Doya Moda Sanaz kaç yaşında? Doya Doya Moda Sanaz kaç kilo? Doya Doya Moda Sanaz boyu kaç? Doya Doya Moda Sanaz evli mi? Sorularının yanıtını araştırıyor. Sanaz Shadian’ın boy kilo bilgilerini öğrenmek isteyen izleyiciler, ikinci sezonun dikkat çeken isimlerinden olan yarışmacının yaşam öyküsünü merak ediyor. Sanaz Shadian’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, kilosu, boyu ve evli olup olmadığı soruları yanıt buldu. Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu ve 7 büyük beden kadın yarışmacıyı değerlendirdiği yarışmada her hafta bir yarışmacı altın kolyeyi kazanıyor, bir yarışmacı ise yarışmaya veda ediyor. Yeni yarışmacıların da katıldığı program TV8 ekranlarında Pazartesi ve Cuma günleri arasında yayınını sürdürüyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Sanaz Shadian’a ait detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA SANAZ KİMDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sanaz Shadian 1992 İran doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Sanaz, Aylin’in yerine gelmiş ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmişti. İç Mimarlık mezunu olan Sanaz Shadian’ın kendisine ait bir de butiği var ve ayrıca ticaretle de uğraşıyor.

DOYA DOYA MODA SANAZ NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sanaz aslen İranlıdır. İstanbul’da yaşamını sürdüren Sanaz Shadian, Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacısıdır.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim, burcu ne, nereli, kilolu hali nasıl?

Sanaz Shadian

DOYA DOYA MODA SANAZ KAÇ YAŞINDA?

1992 doğumlu olan Doya Doya Moda programı yarışmacısı Sanaz 28 yaşındadır. Programda kendisine rakip olarak sadece Birben’i gördüğünü söyleyen Sanaz Shadian, herkesin kendisinden korkması gerektiğini iddia ediyor.

DOYA DOYA MODA SANAZ KAÇ KİLO?

Tv8 ekranlarında yayınını sürdüren Doya Doya Moda programının yarışmacısı Sanaz 75 kilodur. 42 beden olan Sanaz Shadian seçmelerde Gülşah Saraçoğlu’nun en çok dikkatini çeken isimler arasında olmuştu.

Sanaz Shadian

DOYA DOYA MODA SANAZ BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sanaz Shadian’ın boyu 178 cm’dir. Boyundan dolayı elbiseleri güzel taşıdığını söyleyen Sanaz, bu yüzden rakiplerinin ayaklarını denk almasını tavsiye ediyor ve bu sözlerle iddiasını ortaya koyuyor.

DOYA DOYA MODA SANAZ EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Sanaz Shadian evli değil. Yarışmacının daha önce evlenip evlenmediği konusunda da bir bilgi yok.

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir, aslen nereli, yaşı, kilosu kaç, evli mi?

Sanaz Shadian